Magazin Metresti, özel dedektif oldu

Metresti, özel dedektif oldu

Paylaş
Metresti, özel dedektif oldu

Efsane golfçü Tiger Woods'un metresi olduğu iddia edilen Rachel Uchitel, özel dedektif olarak çalışmaya başladı

Evliliği büyük bir ihanet skandalıyla sona eren efsane golfçü Tiger Woods'un metresi olduğu iddia edilen Rachel Uchitel, özel dedektif olarak çalışmaya başladı. Woods ile ilişkisi olduğunu yalanlayan 36 yaşındaki Uchitel, ateşli silah kullanımının da dahil olduğu on haftalık bir eğitimin ardından New York'taki bir özel dedektiflik şirketine girdi.

Haberin Devamı

Son 18 ayda ABD'de en çok fotoğraflanan kadınlardan biri olmasına ve televizyonda bazı programlarda da yer almasına rağmen Uchitel, şöhretinin yeni kariyerine zarar vermeyeceği görüşünde:

"Eğer beni tanırlarsa, bu bir dakikalarını alacaktır, çünkü çok alakasız bir konu olacaktır." Aldatan eşlerin ilgi alanı olmadığını belirten Uchitel, "Mağdur olanlar, seslerini duyuramayanlar, kayıplar, kapanmış dosyalar ve elbette teşhir edilmesi gereken yalancılarla ilgili işler yapmak istiyorum" diyor.

Woods'un çok sayıdaki metresinden biri olarak ortaya çıkan Uchitel'in, Los Angeles'taki Dedektiflik Akademisi sınavında şimdiye kadarki en yüksek puanlardan birini aldığı belirtilirken, şirket sahibi Dale Gustafson "Çok dikkatli ve titiz, detaylara konusunda iyi" diyerek memnuniyetini dile getiriyor.

Haberin Devamı