Türkiye (Son Dakika) Metrobüs şoförü yolcuyu böyle bıçakladı

Metrobüs şoförü yolcuyu böyle bıçakladı

Paylaş
Metrobüs şoförü yolcuyu böyle bıçakladı

Metrobüs şoförü ile yolcu arasında klima yüzünden tartışma çıktı. Yolcuların ayırdığı kavga son durakta yumruklaşmaya kadar vardı. Sonrasında metrobüs şoförü çakıyla yolcuya saldırdı. O anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı...

Zincirlikuyu Metrobüs durağında yaşanan olay 6 Eylül'de meydana gelmişti. O gün Zincirlikuyu-Avcılar seferini yapan metrobüsün güvenlik kamerasına yansıyan görüntülere ilk önce, yolcunun şoföre klimayı açmasını söylemesi yansıyor. Orada başlayan tartışmaya başka yolcuların da katıldığı görülüyor. Metrobüsün son durağına kadar süren tartışmanın sonucunda yolcular metrobüsten iniyor. Şoför ile tartışma yolcuların inmesinden sonrada sürüyor. Bu sırada araya İETT çalışanları giriyor. İETT çalışanları şoför ve yolcuları sakinleştirmeye çalışırken, yolcu yine metrobüse giriyor.

METROBÜS ŞOFÖRÜNÜN ELİNDE ÇAKI


Yolcunun metrobüse girdikten sonra gözlüğünü çıkartıp koltuklardan birinin üstüne koyduğu göze çarparken, metrobüs şoförünün elinde çakı olduğu görülüyor. Yolcu çakıdan korunmaya çalışırken şoförün çakıyı savurduğu sırada yolcu da darbeden kaçmaya çalışıyor. Bu sırada yaralanan yolcu metrobüsten iniyor şoför de çakıyı kapatıp koltuğuna oturuyor.

İETT ÇALIŞANININ ŞOFÖRE TEPKİSİ


Daha önce tartışan tarafları sakinleştirmeye çalışan İETT görevlisinin metrobüse binerek şoföre çıkışması dikkat çekiyor. Sürcü metrobüsü hareket ettirdikten sonra yaralı dahil ve bazı yolcuların metrobüsün yanında koşmaları da kameraya yansıyor.


TUTUKSUZ YARGILANMASINA DEVAM EDİLİYOR


Tutuksuz yargılanmak üzere salıverilen metrobüs şoförünün kurumundan uzaklaştırıldığı bildirilmişti.

Haberin Devamı