Gündem Metrobüste olay var!

Metrobüste olay var!

Paylaş
Metrobüste olay var!

Metrobüste olay var!

Avcılar'dan metrobüse binen Canan Çetiner, şoförün yolcuları Zincirlikuyu yerine Topkapı'da indirmesi üzerine çıkan tartışmada yaralandığını iddia etti. Televizyon programcısı Canan Metiner, "Metrobüsün üzerinde Zincirlikuyu'ya kadar gideceği yazıyordu. Ancak şoför bunun son durak olduğunu söyledi. Herkes indi ben inmedim, şoför de aracı Edirnekapı Garajı'na getirdi. Ani fren yapıca otobüs içinde düşüp yaralandım. Bana küfürler etti" dedi.

İddialara göre, İzmir'de bir televizyon kanalında programcı olarak çalıştığını söyleyen Canan Metiner, geçtiğimiz pazar günü Avcılar'dan Zincirlikuyu'ya seferi olan A.S., yönetimindeki 2009-811 hat numaralı metrobüse bindi. Zincirlikuyu'ya gitmesi gereken metrobüs Topkapı durağında tüm yolcularını, gelecek diğer metrobüse binmeleri için indirdi. Bu sırada Canan Metiner, inmeyeceğini metrobüsün Zincirlikuyu'ya gitmesi gerektiğini söyleyince şoför A.S. ile aralarında tartışma çıktı. İnen yolcular da tam geri binmek üzeri iken A.S. kapıları kapatarak hareket etti. Metrobüste kalan ve yaralandığını ileri süren Canan Metiner, bundan sonrasını şöyle anlattı: "İnmek istediğimi söyledim. Durmadı. Bir ara ani frene basınca da yere düştüm yaralandım. Hemen polisi aradım. Edirnekapı'daki metrobüs garajına geldik. Polisler de geldi. Ancak o kaçmıştı. Daha sonra Eyüp Polis Merkezi'ne şikayetçi oldum."

Canan Metiner şikayet dilekçesinde, şoföre "Nereye gidiyoruz?" diye sorduğunda şoförün,, "Fizan'a gidiyoruz. Seni kaçırıyorum. Senin ne mal olduğun belli. O..." dediğini de ileri sürdü.