Spor Mexes'ten ayrılık sinyali

Mexes'ten ayrılık sinyali

Paylaş
Mexes'ten ayrılık sinyali

AS Roma'nın Fransız savunma oyuncusu Phillipe Mexes, gelecek sezonda büyük ihtimalle Roma'da olmayacağını açıkladı

Ligin 31. haftasında oynanan Juventus maçında sol dizinden sakatlanarak, sahayı sedyeyle terk eden Mexes, dün geçirdiği cerrahi müdahalenin ardından hastane çıkışı, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

MEXES SEZONU KAPATTI

Tecrübeli Fransız oyuncu geleceğine yönelik sorulara, "7 yıldır Roma formasını terletiyorum. Şu anda buradayım ancak kişisel olarak önümde yapmam gerekenler var. Bunlar, beni bir seçim yapmaya itiyor. Hayatım için bir seçim yapmam gerek" dedi.

Bu sözleri ayrılık sinyali olarak yorumlanan 29 yaşındaki stoper, düşüncelerinin AS Roma’daki teknik direktör değişiminde kaynaklamadığını, aksine şu anki teknik direktör Vicenzo Montella’nın çok iyi olduğunu söyledi.

AS Roma’nın şampiyonluk kazanmasını dilediğini belirten Phillipe Mexes, "AC Milan’a gider miyim? Birçok olasılık içinde neden olmasın. İtalya ya da dışarıda, Roma gibi bir takım bulacağım.

Futbol böyle bir şey. Sizi hayatınızda bir şeyler yapmaya zorluyor" diye konuştu. Operasyonda çok acı çektiğini ancak ailesinin ve yakınlarının kendisini iyi görmek istemesi nedeniyle buna katlandığını ifade etti.

Haberin Devamı