Hakan Çelik Meydan okuyor
HABERİ PAYLAŞ

Meydan okuyor

Haberin Devamı

Daha büyük ve geniş bir otomobil olarak satışa sunulan yeni Volkswagen Polo, başarılı motorları, karizmatik tasarımı ve teknolojisiyle sınıfında standartları yeniden belirliyor.

Meydan okuyor

Üretimine 1975’te başlanan ve dünya genelinde 16 milyondan fazla satış rakamına ulaşan Volkswagen Polo, altıncı nesliyle sınıfındaki iddiasını devam ettiriyor. Yeni modeli Dalaman-Göcek parkurunda Volkswagen Binek Araç Genel Müdürü Vedat Uygun’un da katıldığı etkinlikte test etme imkanı buldum.

Polo üst segmentlerde görmeye alıştığımız konfor, güvenlik ve teknolojik özellikleri, eğlenceli ve karizmatik karakteriyle kompakt hatchback sınıfına taşıyor. Yeni Polo, 64 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla alınabilecek.

Meydan okuyor

ÇOK DAHA SAĞLAM

Yeni Polo, MQB (Modüler Platform Yönetimi) temel alınarak tasarlanmış. Daha uzun, daha geniş gövdesi ve uzayan aks mesafesi ile göz dolduruyor. Yeni Polo, bir önceki nesline göre 81 mm daha uzun, 69 mm daha geniş olmasına ve artırılmış gövde sağlamlığına rağmen aynı ağırlığa sahip.

GÜÇLÜ MOTORLAR

Altıncı nesil Polo, iki benzinli, iki dizel olmak üzere 4 motor seçeneğiyle alınabiliyor. Benzinli motorlar manuel şanzımanlı ve 75 beygir güç üreten 1.0 litre MPI ile DSG şanzımanlı, 95 beygir güç üreten 1.0 litre TSI. Dizel versiyonlar ise manuel şanzımanlı 1.6 TDI SCR 80 beygir ile manuel ve DSG şanzımanla alınabilen 1.6 TDI SCR 95 beygir.

PEUGUET ÇOK İDDİALI

Yeni Peugeot Expert Traveller, 9 kişilik kapasitesiyle Combispace sınıfına son derece iddialı bir giriş yapıyor. Peugeot, markanın binek ve SUV modellerinin yeni tasarım dilini bu sınıfa da taşıdı. Yeni şasi; üstün sürüş özellikleri, verimli ve sınıf rekortmeni tüketim değerlerini beraberinde getiriyor.

Meydan okuyor

İKİ VERSİYONU VAR

Modern teknolojinin bütün nimetlerinden yararlanan 2.0 BlueHDi Euro6 motorlar EAT6 tam otomatik şanzımanla kombine edilen 180 beygir ve manuel şanzımanlı 150 HP olmak üzere iki farklı güç versiyonuyla sürüş keyfi, performans ve yüksek yakıt verimliliğini bir arada sunuyor.

Meydan okuyor

BU BOYA 15 YILDA GELİŞTİRİLDİ

Dünyanın en iyi otomobillerini üretme felsefesiyle kurulan Lexus, iddiasını yeni teknoloji ve sıra dışı tekniklerle vurguluyor. Doğadaki renklerin insanları büyülemesi gibi Lexus da, gelecek yıldan itibaren Türkiye’de de satışa sunulacak yeni süper coupe LC’de 15 yılda geliştirdği bir boya kullandı.

Bu, markanın, detaylara ne kadar önem verdiğinin bir kanıtı olarak öne çıkıyor. Organik Mavi isimli boya, ilk kez LC’nin özel versiyonu LC Structural Blue Edition ile satışa sunuluyor.

Meydan okuyor

KARSAN'DAN ELEKTRİKLİ MİNİBÜS

Şehirlere modern toplu taşıma çözümleri sunan yerli üretici Karsan, Belçika’daki Busworld Kortrijk Fuarı’nda dünyanın dört bir yanına ihraç ettiği otobüslerini sergiledi. Bu yıl elektrikli ulaştırma çözümlerinin ön planda tutulduğu fuarda, Karsan’ın ilk yerli ve elektrikli minibüsü Jest ilgi çekti. 165 kilometre menzilli Jest, 33 kWh’lik iki bataryaya sahip. Yeni Jest + da ilk kez fuarda Avrupalıların beğenisine sunuldu. Her biri kendi sınıfında fark yaratan Atak ve Star otobüsleri de fuarın ilgi odağı oldu.

Meydan okuyor

Sıradaki haber yükleniyor...
holder