Siyaset Meydanlar açıldı!
Paylaş
Meydanlar açıldı!

Başbakan Erdoğan, kendisinin de aday olduğu İstanbul 1'inci Bölge'de halka seslendi. Kılıçdaroğlu, mitinglerine Kurtuluş Savaşı kronolojisine atıfla Samsun'dan başladı

Erdoğan: El pençe divan durdular

Haberin Devamı

“SSK’da başarılı olamayan bir kişi olarak, sana bu devlet nasıl emanet edilsin ya. Nasrettin Hoca’nın dediği gibi göle maya çalıyor, ‘Ya tutarsa’ diyor. Türkiye artık gündemi belirlenen değil, dünyada gündem belirleyen oldu. Geçmişte dünya liderleri karşısında el pençe divan duran liderlerimiz vardı. Artık yok öyle bir şey.”

Kılıçdaroğlu: Ecevit' in tırnağı olamaz

“Zamanında ABD ‘Afyon ekmeyin’ dediğinde direnen kim, Kıbrıs’a çıkan kim? AKP’liler şimdi, Ecevit’in resmini afiş yapıp istismar ediyorlar. Sen Ecevit’in tırnağı bile olamazsın. Yoksulluğu tarihe gömmek boynumuzun borcu. Eve de huzur getireceğiz. Biz, çocuklarına kahvaltı hazırlayamadı diye kadınlarımızın intihar ettiği bir ülke istemiyoruz.”

Haberin Devamı

Bahçeli: Onlar eşref-i mahluk değil esfel -i safilindir

“Ben bir bozkurt olarak elbette bozkurtlarla dolaşıyorum. Ama senin etrafında eşrefi mahluk (yaratılanların en şereflisi) olarak gördüklerin, aslında esfel-i safilindir (sefillerin en sefili). Emir aldıkların ve taşeronluğunu yaptıkların da esfel-i safilindir.”