Yaşam Mezar değil, mermer yatak!

Mezar değil, mermer yatak!

Paylaş
Mezar değil, mermer yatak!

'Mermer yatağımız, mezarda değil yatakta da mermerin işlenebileceğini gösteren bir çalışma' diyen Bursalı firmanın tasarımı olan mermer yatak 30 ila 50 bin lira arasındaki fiyatıyla dudak uçuklatıyor

Bursa İnşaat 2015 Fuarı’nda birbirinden ilginç dekorasyonlar ilgi görüyor. Bursalı bir firmanın mermerden yaptığı mini yapı ve mermer yatak da dikkat çeken ürünlerden biri oldu.

YÜZDE 100 YERLİ MERMER

Ay Kardeşler firma yetkilisi İskender Burukhamzaoğlu, mermer yatağın özellikleri hakkında bilgi verdi. Burukhamzaoğlu, "Bursa’da ilk kez teşhir ettiğimiz onix mermer yatağımız, mezarda değil yatakta da mermerin işlenebileceğini gösteren ilk ve yeni bir çalışmamız. Yüzde 100 yerli malı olan, Manisa bölgesinden çıkarttığımız onix mermerinden yapıldı. Onix mermerinin özelliklerinden birisi, ışığı geçiriyor. ‘İnavosyon olarak ne yapabiliriz’ diye düşündük. Firmamızdaki arkadaşlarımızla birlikte uzun süren bir çalışma sonrası tasarladık" dedi.



FİYATI 50 BİN LİRA

İskender Burukhamzaoğlu, "Bu yatağa sahip olmak isteyenler için fiyat 30 bin lira ile 50 bin lira arasında değişiyor. Bu, onix mermerinin pahalı olmasından kaynaklanmıyor. Mermerin kendi içerisinden çıkan nadide değerlerden birisi, damar takibi ile birlikte oluşan görsel zenginliğin buluşup buluşmaması kısmıdır. Yatağın etekleriyle arkasındaki renk ve desenlerin birbirine yakın olması ayrı bir özellik. 3 boyutlu dediğimiz tamamen orijinal desenlerin yakalanması çok önemli. Bu desenler yakalandığı zaman mermer çok değerli oluyor. Böyle bir parçadan yapılmış mermer yatağımızın fiyatı daha yüksek oluyor. Bundan bir adet ürettik. Talep olması halinde yeni mermer yataklarından da yapmayı düşünüyoruz" diye konuştu.

Yabancı mankenler tarafından tanıtılan mermer yatağın yanı sıra mermer ofis, mermer bina tasarımı, mermer bahçe ve platform da fuarda büyük ilgi gördü. Karagöz ve Hacivat tarafından orta oyununun sergilendiği mermer platformun arka tarafında, gölge oyunu yansıması da dikkat çekiyor.

İHA

Haberin Devamı