Siyaset MHP İl Başkanı: CHP bizden daha çok çalıştı
Paylaş
MHP İl Başkanı: CHP bizden daha çok çalıştı

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, cumhurbaşkanlığı seçim sonucunu değerlendirirken kampanyanın ilk dönemlerinde CHP'nin MHP'den daha çok çalıştığını kendilerinin saha çalışmalarını son günlerde artırdığını söyledi

Seçimi kazanamasa da İzmir’de en çok oyu alan çatı aday, MHP ve CHP’nin arasını bozmadı. MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, İzmir’de sandığa gitmeyen 652 bin 341 seçmenin önemine dikkat çekerek, "Demek ki bu seçmenin Türkiye’nin geleceğiyle ilgili kaygısı yok. Gelecekte Türkiye’yi bekleyen sıkıntılarda pay sahibidirler" dedi.

Haberin Devamı

Karataş, Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmir’de aldığı oyun yerel seçimdeki adayının gerisinde kaldığını belirterek, "Sandığa gitmeyenler seçime katılsaydı Ak Parti’nin oyu daha da düşecekti" dedi. Karataş, İhsanoğlu’nun aldığı yüzde 58 oyu yorumlarken, "Bu oyun bu kadarı bizim şu kadarı CHP’nin diyemeyiz. Böyle bir polemik peşinde değiliz. Oyumuz şu kadar arttı ya da düştü demek doğru değil. CHP ile aramızda herhangi bir tartışma da yok.

Kaldı ki biz de CHP de gereken çalışmayı yaptık. CHP ilk başlarda bizden daha çok çalıştı son günlerde biz alan ve saha çalışmasını artırdık" dedi.

Elif DEMİRCİ / DHA