Siyaset MHP lideri Bahçeli ile Aylin Nazlıaka arasında Meclis'te ilginç diyalog
Paylaş
MHP lideri Bahçeli ile Aylin Nazlıaka arasında Meclis'te ilginç diyalog

Dün gece Meclis'te kadın milletvekilleri saç saça baş başa kavga etti! Bazı kadın vekiller hastanelik oldu. Kendisini genel kuruldaki kürsüye kelepçeleyen bağımsız milletvekili Aylin Nazlıaka, MHP lideri Bahçeli'ye seslendi. Devlet Bahçeli de Aylin Nazlıaka'ya ''Tamam kızım, anladım" ifadeleriyle cevap verdi

Aylin Nazlıaka ve Bahçeli arasında ilginç diyalog Meclis Genel Kurulu'nda kendini kürsüye kelepçeleyen Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasında kürsü işgalinde ilginç bir diyalog yaşandı.

BAHÇELİ'YE SESLENDİ: CUMHURİYET'E SAHİP ÇIKIN


Bağımsız milletvekili Aylin Nazlıaka "Sayın Devlet Bey bakın ne güzel bir isminiz var devlete Cumhuriyet'e sahip çıkın" diyerek Bahçeli'ye seslendi.

Bahçeli de Aylin Nazlıaka'nın çağrısına "Tamam kızım anladım" dedi. Bunun üzerine Aylin Nazlıaka, "Lütfen AKP'nin Yardımcısı olmayın rica ediyorum" dedi.


BAHÇELİ İLE O DA GÖRÜŞMEK İSTİYOR


Öte yandan Aylin Nazlıaka'nın MHP lideri Devlet Bahçeli ile görüşmek istediği, Bahçeli'den henüz görüşme talebine yanıt gelmediği ifade edildi.

Önceki gün CHP liderinin talebiyle Bahçeli ve Kılıçdaroğlu bir araya gelmiş, 45 dakikalık görüşme sonrasında 30 saniyelik açıklama yapılmıştı.


Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka, kendini Meclis kürsüsüne kelepçeledi


Meclis'te kadın milletvekilleri kavga etti

Haberin Devamı