Siyaset MHP lideri Bahçeli'den sert açıklamalar
Paylaş
MHP lideri Bahçeli'den sert açıklamalar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul’da partisinin düzenlediği bayramlaşma programında konuştu. Bahçeli, anketçilere sert çıktı, "Varsın yüzde 5-6 'ya düştüğümüzü şerefsizce iddia etsinler. Bunlara aldırış etmeyiniz. 24 Haziran'da ya şok olacaklar ya da yok olacaklardır" dedi.

İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları...

Haberin Devamı

Çok şükür milletin güvencesi olarak hala ayaktayız. Ayakta kalmış son kale olarak hala ayaktayız.

Varsın yüzde 5-6 'ya düştüğümüzü şerefsizce iddia etsinler. Bunlara aldırış etmeyiniz. 24 Haziran'da ya şok olacaklar ya da yok olacaklardır. MHP anketle kurulmadı anketle kundaklanamaz. Her yerdeyiz her gönüldeyiz. Yarım asırdır varız. MHP Türkiye'nin ta kendisidir. Dip dalga diyorlar ya işte o dalga milletimizin tertemiz iradesidir. MHP'yi hak ettiği yere inşallah çıkaracaktır. Bizimle uğraşmalarının sebebi bellidir. Türkiye'nin sırtını yere getirmek istiyorlar.

"CUMHUR İTTİFAKI MİLLİ BEKANIN TEMİNATI"

İnanç bizde, ahlak bize, sadakat bizde, cesaret bizde, adamlık bizde o zaman zafer de bizim olacaktır. Sizler inanırsanız yaparsınız. Yılgınlık yok bezginlik yok karamsarlık asla yok. Haklıyız Türk milleti hakkımızı teslim edecektir.24 Haziran'da tarih yazmaya talibiz. Cumhur İttifakı milli bekanın teminatı. MHP TBMM'de çok güçlü şekilde temsil edilmelidir. Milli beka için MHP görevdedir.

Haberin Devamı

"GAZETEDE YAZILAN HABERLERE İTİBAR ETMEYİN"

Ülkücü her zaman olduğu gibi başı dik gezecektir. Hayallerimiz gerçekle buluşacaktır. MHP elini taşın altına koymaktan çekinmeyecektir. Sıra Milliyetçi Ülkücü hareketindir. Hizmetse edeceğiz hakikatse söyleyeceğiz. Geri durmayacağız, tribünden bakmayacağız. Cumhur İttifakı'nın itibarına gölge düşürmeyeceğiz. Gazetelerde yazılan asılsız ve uyduruk haberleri atın kenara. Biz varız Türkiye için hazırız. Bunları hezimetle buluşturup gündemden çıkarmazsak bu can bu bedene haram olsun.

"BU MİLLET YETİM DEĞİLDİR"

Altın çağını yaşayan ihanetin hakettiği karşılığı almasını inançla temenni ediyor bu yolda her şeyi göze alıyoruz. Yozlaştırılan milli kimliğimizi yeniden ayağa kaldırmayı amaçlıyoruz. Kimsenin şüphesi olmasın ki biz Türk milletinin sözünü heyecanla taşıyoruz. Biz ne yaptığımızı neye sahip olduğumuzu biliyor yüreklice müdafaa ediyoruz. Bu millet yetim değildir. Türklük ve İslam kötülenecek suçlu değildir. Ümit biterse hayat söner. Kimse boşuna uğraşmasın vatandan vazgeçmeyiz. Biz MHP'yiz. Siyasetimizin merkezinde millet vardır.