Gündem MHP lideri Devlet Bahçeli'den flaş açıklamalar

MHP lideri Devlet Bahçeli'den flaş açıklamalar

Paylaş
MHP lideri Devlet Bahçeli'den flaş açıklamalar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündeme ilişkin açıklama yaptı. Bahçeli, Koray Aydın'ın istifası için "Partimiz için hayırlı olmuştur. 2019'da cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili bugünden adres sunan birilerini hava boşluğuna atıyor yerine geçmenin planını yapıyor demektir" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu'nun atletli fotoğrafına da yorum yapan Bahçeli, "Siyaseti iç çamaşırı seviyesine düşürmemek lazımdır" dedi. Bahçeli IKBY'de referanduma da değindi, "Bu referandum Kürdistan provasıdır. Bu referandum Türkiye için gerekirse savaş sebebi sayılmalıdır" şeklinde konuştu.

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları...

Tehlikeler volkan ağzı gibi patlarken Türkiye çürük tartışmalarla boğulmaktadır. Kurgusu ustaca yapılmış bu meşguliyet gerçek sorunlarla mücadeleyi doğrudan sekteye uğratmaktadır. Zincirleme olaylar peş peşe gündemi işgal etmektedir. Atatürk büstlerine yapılan saldırılar, Çanakkale'de polis memurunun ibretlik fotoğrafı, Maçka Parkı'ndaki kıyafet temalı taciz, yeni devlet safsataları konu başlıklarından sadece bir kısmıdır.

İstikrarsızlık zemin bulmaktadır. Her şey ortadadır. Pek çok meselemiz vardır, çözüm bekleyen çok sayıda sorun yumağı dağ gibi karşımızda durmaktadır. Oyalanmak ise Türkiye'ye haksızlıktır. Korumamız gereken milli varlığımızla birlikte hakettiği mevkilere yükselmeyi beklemektedir. Vakit kaybına tahammül kalmamıştır. Milletin kafası karışık, sıkıntıları fazladır. Medya yanlı, ihanet canlı, ilkesizlik kaslı, demokratik kurum ve kurallar paslıdır.


"TÜRK MİLLETİ İLE VAHŞİ BİR HESAP GÖRÜLÜYOR"


Dağılmamızı birbirimize küsmemizi istiyorlar. Türk milleti ile çok vahşi bir hesap görülüyor. Sınırlarımızın dibinde gayri meşru fiili bir durum zifiri bir düşmanlık eliyle yaratılıyor. Sınırımızda terör devleti kurmak için ince işçilik yapılıyor. ABD'nin silah cephane ve eğitim desteği verdiği PKK/YPG'ye yeni örgüt kurması ahlaki zaaftır. Türkiye'yi bölgeden atma tehdidi küstah bir meydan okumadır. Bu cesareti nereden almaktadırlar? Türk milletinin seri katillere pabuç bırakmayacağı kesin şekilde gösterilmeli gereği yapılmalıdır.

Türkiye'nin etrafı dinamitlenmektedir. Milli varlığımıza suikast hazırlığı son aşamaya gelmiş durumdadır. Suriye ve Irak'ın kuzeyindeki kirli arayışlar esasen Türkiye odaklıdır.

İran ve Türkiye'nin PKK'ya karşı ortak operasyon düzenleyeceğine dair iddialar bize göre olumludur.


"BARZANİ'NİN REFERANDUMU SAVAŞ SEBEBİDİR"


Kandil dümdüz edilmeli ihanet sökülüp atılmaldır. Barzani'nin referandum hazırlığının sonuna kadar karşısında yer alınmalıdır. Bu referandum Kürdistan provasıdır. Bu referandum Türkiye için gerekirse savaş sebebi sayılmalıdır. Barzani inat ve ısrarla 'referandum ertelenmeyecek' diyor. Anlaşılacağı üzere yangına körükle gidiyor. Milli gücümüzü ne pahasına olursa olsun göstermeliyiz. Kerkük'te asılan sözde bayrağı yargıya taşımaları Barzani ve çetesini rahatsız etmiştir. Bu Barzani'nin hayrına olmayacaktır. Nerede bir hain varsa, terör örgütü nifak saçıyorsa imha edilmelidir.

Ya topluca ayağa kalkmalıyız ya da ağrılı ve acılı ölüm anına razı olmalıyız. Ya şimdi vatan diye bağıracağız ya da satanlardan sayılacağız. Bugüne kadar asker ve polisimiz en zor şartlarda görevlerini layıkıyla yerine getirmişlerdir. Türk anaları nice yiğitler doğurmuştur.


"TERÖR ÖRGÜTÜ YENİ BİR YÖNTEM KULLANMAKTADIR"


Terörizm yalnızca Türkiye'nin sorunu değildir. 17 Ağustos 2017'de Barselona'da bir teröristin kullanıdığı minibüs kalabalıkların arasına dalmıştır. İspanya halkına taziyelerimi iletiyor terörizmi lanetliyorum. Görülüyor ki terör örgütü yeni bir yöntem kullanmaktadır. Bomba yerine minibüs...Terör örgütlerine kucak açan ülkeler tuttukları silahların ters teptiğini görmüşledir. ABD'nin tek başına silah ticaretinden aldığı pay yüzde 33'e dayanmıştır. Terör örgütlerinin kökünün kazınması isteniyorsa silah şirketleri insanlık namına terör örgütlerine silah satılmasına son vereceklerdir. ABD terör örgütlerine silah dağıtmaktan ön şartsız vazgeçmelidir.


"FETÖ İNSANLIĞIN UTANÇ VESİKASIDIR"


FETÖ 15 Temmuz'da Türkiye'nin işgaline sarılmış cinayet mimarisidir. Başındaki hoca kılıklı hain öfke ve beddua seanslarıyla vakit geçirmektedir. Ederi 1 dolar olan FETÖ insanlığın utanç vesikasıdır. Emdikleri süt burunlarından fitil fitil getirilmektedir. Bu hain ve haşhaşi örgütün izinin kazılması için ortak akıl, mutlak bir adalet, fikri temel, makul deliller, muazzam bir görüş derinliği ve siyasi kararlılık vazgeçilmez önemdedir. Devlet onun bunun yuvalanacağı bir yapı değildir. Türk devleti FETÖ'nün oyununu Allah'ın izniyle bozacaktır. Bu konuda hükümetle hemfikiriz. Almanya' nın sakat tavırları gözümüzden kaçmamaktadır. FETÖ Almanya'dadır PKK Almanya'da cirit atmaktadır. Almanya hükümeti bu şerefsizin (Adil Öksüz) Almanya'da olduğunu ne doğrulamakta ne de yalanlamaktadır. Almanya bütün FETÖ'cü sanıklarını Türkiye'ye teslim etmelidir. Adil Öksüz için verilen nota haklıdır. 24 Eylül'de Almanya'daki seçimler öncesinde Türkiye fütursuzca malzeme yapılmaktadır. Teröristlerle düşüp kalkanlar biraz utanmalrı varsa girdikleri uçurumlarla dolu yoldan dönmenin çarelerini aramalılar. Herkes haddini bilecektir. Türkiye Cumhuriyeti önüne gelenin posta koyacağı yeni yetme çadır devleti değildir. Almanya'ya karşı izlenen politikaları MHP desteklemektedir. Adalet yürüyüşü yapan CHP'nin ve HDP'nin Almanya ile aynı safta yer alması normaldir tencere yuvarlanmış kapağını bulmuştur.


"KILIÇDAROĞLU'NUN TUTUKLANMA İHTİMALİ KASTEN SICAK TUTULUYOR"


Ne ilginçtir ki anamuhaefet partisinin liderinin tutuklanma ihtimali günlerdir yazılıp çizilmektedir. Cumhurbaşkanı'nın anlık bir beyanından anormal sonuçlar üretmesi bize göre trajikomiktir. Bir suça karışmış, suç işlemiş birisi varsa elbette hukuki sorumluluğu doğacak ve hakim önüne çıkacaktır. Bize göre bu polemikler demokrasiye zarar vermektedir. CHP bundan siyasi çıkar sağlama niyetindedir. CHP lideriyle ilgili sıcak tartışma ortamının kasten sıcak tutulduğununu ve dış ayakları olduğunu görmek lazımdır.

2019 yılı için şimdiden siyasi çalışmalar başlamıştır ancak başaramayacaklardır.


KORAY AYDIN'IN İSTİFASI


İstifa tek taraflı bir tercihtir. Saygı duymak gerekir partimiz açısından hayırlı olmuştur. 2019'da cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili bugünden adres sunan birilerini hava boşluğuna atıyor yerine geçmenin planını yapıyor demektir.


KILIÇDAROĞLU'NUN ATLETLİ FOTOĞRAFI


Kim ne giyiyorsa giysin ancak siyaseti iç çamaşırı seviyesine düşürmemek lazımdır.


MHP'DE AKŞENER İSTİFASI BEKLİYOR MUSUNUZ?


Kapı açık giren girer çıkan çıkar.


CHP VE MHP'NİN 2019 ADAYI


CHP'de herkes tanınmış insandır herkes aday olabilir. Benim ne zaman erken konuştuğumu gördünüz ve duydunuz.