Siyaset MHP'li Durak'tan, 'O.. çocuklu' yanıt
Paylaş
MHP'li Durak'tan, 'O.. çocuklu' yanıt

Adana Büyükşenir Belediye Başkanı Aytaç Durak, kendisine "Seninle çok sarhoş olduk" denilince "Bana sarhoş diyen O..pu çoçuğudur" diye yanıt verdi

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nin ses kasetinin de dinletildiği, rüşvet tartışmalarına sahne olan toplantıların bugünkü bölümüne tehdit, şantaj, küfürleşme damgasını vurdu.

DURAK: YARIN BİRADERLER SENİ TOKATLARSA

MHP’li üye Mustafa Tuncel, Başkan’ın özel hayatına girip, ailesiyle ilgili konuşunca, Durak, “Burada olmayan insanları itham etme. Yarın biraderler gelir seni burada tokatlarsa mani olamam. Konuştukların aile mahremiyetine giriyor“ diyerek ikinci kez müdahalede bulundu.

TUNCEL: BENİ TOKATLAYACAK ANASINDAN DOĞMADI

Tuncel’in, “Beni tokatlayacak adam anasından doğmadı. Pusu kurup beni arkadan vurdurabilirsin” sözü mecliste buz gibi esti.

Karşılıklı konuşmada Durak, “Dün akşam bir televizyonda imişsin. Biri ‘sarhoştu’ dedi. Mümkün değil dedim. Şimdi şu konuşmalarını ayık bir adam nasıl konuşabilir diye düşünüyorum” dedi.

TUNCEL: SENİNLE ÇOK VİSKİ İÇİP SARHOŞ OLDUK

Tuncel, “Seninle çok viski içip, sarhoş olduk” deyince Durak sinirlenip, “Terbiyesizleşme. Ben hiçbir zaman sarhoş olmadım” diye bağırdı. “Bana sarhoş diyen o...pu çocuğudur” diye küfreden Tuncel, Büyükşehir bürokratlarına sataşıp, “Artık gırtlağıma geldi. Belediyede sinek uçsa haberim olur. Bu meclisin sözünü dinlemeyen, adrese teslim ihale yapan belediye bürokratlarının canını yakarım” diye konuştu.

Gündem dışı konuşmaların uzun sürmesi üzerine gündem maddeleri görüşülemeyip, toplantı yarına ertelendi.

ADANA/DHA

Haberin Devamı