Siyaset MHP'lilerden Süleyman Soylu'ya afişli tepki
Paylaş
MHP'lilerden Süleyman Soylu'ya afişli tepki

MHP'yi, CHP'nin metresi olmakla suçlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'ya MHP Fatih İlçe Başkanlığı sert bir afişle cevap verdi

Süleyman Soylu, MHP ile ilgili açıklamaları yüzünden son dönemde MHP'lilerin hedefinde. MHP'yi, CHP'nin metresi olmakla suçlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'ya afişli cevap geldi. Partinin Fatih teşkilatı tarafından asılan afişte 'Sanat dünyasının SİSİ'si, siyaset dünyasının SİSİ'si' ifadeleriyle Seyhan Soylu ve Süleyman Soylu fotoğrafları yer alıyor.

Haberin Devamı

Öte yandan Süleyman Soylu'ya en sert tepkilerden birisi de Ortadoğu Gazetesi yazarından gelmişti. AKP Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Tokat'ta bir düğün salonunda yaptığı açıklamada, 'Devlet Bahçeli, MHP'yi CHP'nin metresi yaptı' sözlerini sarf etmişti. MHP'ye yakınlığıyla bilinen Ortadoğu gazetesi yazarı Yıldıray Çiçek ise, bu sözlere "Öcalan'ın fah..esi, Barzani'nin o..spusu, IŞİD'in kırığı, PYD'nin yosması, BOP peydahlaması olmak nasıl bir şey Süleyman Soylu?" sözleriyle yanıt vermişti.