Ekonomi Miami'den düşük taksitle ev alın

Miami'den düşük taksitle ev alın

Paylaş
Miami'den düşük taksitle ev alın

Amerika’da evi olmasını isteyen aynı zamanda da dolar bazlı kira geliri amaçlayan konut yatırımcıları Miami konut satan emlak ofislerine hücum etti

Miami’ye 30 dakikalık yakınlığıyla 290 lüks konutun bulunduğu Conrad–The Ocean Resort&Residence projesinin yüzde 25’ini Türkler satın aldı. Türkiye’de Miami ile ilgili konut projeleri satan Projebeyaz’ın Başkanı Murat Uzun , “Türk insanı artık bir evim olsun felsefesinin çok ötesine geçti. Amerika’daki uygun fiyatlı ve yüksek getirili konut projeleri çok ilgi çekiyor. Conrad–The Ocean Resort&Residence gibi ultra lüks projeler için ofislerimize günde 10-12 müşteri geliyor” dedi.

Uzun, Maimi’deki konutların Türk insanına getirisini ise şöyle özetledi: “Miami’deki konut fiyatları 480 bin dolar ile 2 milyon dolar arasında değişiyor. Ayrıca projede yer alan penthouse dairelerin ise 6 milyon 200 bin dolara satılıyor. Konutları 30 yıl vadeli mortgage imkanı ile düşük taksitlerle almak mümkün. Bir de konutta oturulmadığı zaman tesis yönetimi burayı otelcilik hizmeti için kiralıyor oradan elde edilen gelirle konut sahibi standart kiraların üzerinde para kazanıyor.”

Haberin Devamı