Bilim - Teknoloji Microsoft, Apple ile Hemfikir! Apple
Paylaş
Microsoft, Apple ile Hemfikir! Apple

Apple ile Blu-ray teknolojisinin arkasındaki isimler arasında yaşanan düşmanlığa Microsoft da katıldı. Firmanın Blu-ray sayesinde Apple ile yakınlaşması bakın nasıl etkilere yol açıyor...

Microsoft ile Apple arasında bu sıralar romantik dakikalar yaşanıyor. Microsoft, düşmanımın düşmanı dostumdur deyimini yerle bir edecek bir strateji izlemeye başladı. Apple ile Blu-ray teknolojisinin arkasındaki isimler arasında yaşanan sürtüşmelere ve iki firmanın birbirine resti çekmesine Microsoft daha fazla sessiz kalamadı ve Blu-ray karşıtı firmalar arasındaki yerini aldı.

Haberin Devamı

Böylece Microsoft, bir numaralı rakiplerinden biri olan Apple'ın düşmanını da düşman bellemiş oldu diyebiliriz. Microsoft UK'nin Xbox Departmanı müdürü Stephen McGill, bir röportajında Blu-ray için "Evet güzel bir dosya formatı olabilir fakat kullanıcılar DVD'den tamamen vazgeçtikleri anda, internet üzerinden indirilebilen içeriğe sarılacaktır. Blu-ray'in uzun ömürlü olduğunu düşünmek son derece saçma olur" dedi. Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.