Bilim - Teknoloji Microsoft dükkan işini beceremedi
Paylaş
Microsoft dükkan işini beceremedi

Microsoft, Apple Store'lara rakip olsun diye açtığı Microsoft Store'lardan vazgeçmek üzere. Microsoft Store'ların geleceği ne olacak? Yeni dükkanlar açılacak mı?

Microsoft ve Apple arasındaki rekabeti bilmeyen yoktur. İki şirket birçok alanda karşı karşıya gelip, bazen birbirinden çok farklı, bazen de neredeyse aynı yöntemlerle birbirlerini alt etmeye çalışıyorlar.

Haberin Devamı

İşte Microsoft'un Dükkanı

Microsoft'un Apple'ı alt etme yöntemlerinden biri de Apple Store'lara rakip olarak açtığı Microsoft Store'lardı. İlk şubeleri 2009 yılında açılan Microsoft Store'lardan bugüne kadar dünya çapında sadece 8 tane açılabildi.

En son ABD'nin Atlanta ve Seattle şehirlerinde birer adet açılmasının planlandığı açıklanan Microsoft Store'ların pek ilgi görmediği bilinen bir gerçek.

Yeni Şube Açılacak mı?

Bu durum da ortaya bazı söylentilerin çıkmasına neden oluyor. Fudzilla'nın iddiasına göre Microsoft bu projeyi tamamen sonlandırmasa da durdurmayı planlıyor. Buna göre, mevcut Microsoft Store'lar açık kalmaya devam edecek fakat yeni şube açılmayacak. Yeni şube açmanın maliyetinin çok büyük olması ve açılan şubelerin de beklenen ilgiyi görmemesi bu söylentilerin doğru olma olasılığını güçlendiriyor.

Haberin Devamı

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.