Bilim - Teknoloji Microsoft'ta deprem!
Paylaş
Microsoft'ta deprem!

Microsoft, son dönemlerde yaşadağı en sert depremle karşı karşıya! İşte şok gelişmeler...

Satya Nadella'nın Microsoft'ta CEO görevine gelmesinden sonra, üst yönetim katında beklenen istifalara dair ilk haberler ulaşmaya başladı. Büyük şirketlerde yönetim değişikliklerinden sonra üst düzey yöneticilerden bazılarının istifa etmesi ve şirketten ayrılması beklenen bir gelişmedir ancak Microsoft'ta istifa hazırlığında olduğu söylenen iki isim teknoloji dünyası için biraz sürpriz oldu.

Haberin Devamı

Microsoft'un deneyimli yöneticilerinden Tony Bates ve Tami Reller'in istifa edeceği haberleri üzerine şirket içinde yeni CEO ile anlaşmazlıklar yaşandığı söylentisi de gündeme geldi.

Tony Bates'in aslında CEO pozisyonunu istediği ancak bu gerçekleşmeyince istifayı tercih ettiği konuşulurken Reller'in istifası biraz daha az sürpriz olarak nitelendiriliyor.

Tony Bates'in görevini Eric Rudder'in alması, Reller'in görevlerini ise Mark Penn'in yüklenmesi bekleniyor. Şimdilik Microsoft'tan istifalar hakkında resmi bir açıklama gelmiş değil, dolayısıyla tüm bu istifa haberleri internete sızmış birer dedikodudan ibaret ancak Microsoft'un kısa süre sonra bir açıklama yapacağı ve istifaları duyuracağı tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

Resimlerle: Microsoft tarihinden 14 donanım

Kaynak: CHIP Online