Bilim - Teknoloji Microsoft'tan bir "dev" daha!
Paylaş
Microsoft'tan bir "dev" daha!

Microsoft'un inşa ettiği bu "devin" altından ne sürpriz çıkacağını herkes merak ediyor!

Microsoft, geçtiğimiz hafta Londra'da çok büyük ve çalışan bir Surface 2 tableti inşa etmiş ve yeni Surface cihazlarının reklamını bu şekilde yapmıştı. Bu hafta ise, firma, Vancouver'da bir otoparka yerleştirdiği devasa Xbox One konsolu ile aynı şeyi yaptı.

Haberin Devamı

Xbox One'ın Kanada'da yer alan bir hayran sitesi, 12 metre uzunluğunda ve 6 metre genişliğindeki bu devasa konsolu ilk olarak bildiren site oldu. Eğer yakın zamanda Vancouver yakınlarında bulunacaksanız, Nelson ve Seymour kesişim noktasına giderek bu dev Xbox'ı kendi gözlerinizle görebilirsiniz.

Ancak bu dev konsol, sadece durması ve yer kaplaması için otoparka konulmuş değil. Xbox Kanada'nın resmi Facebook sayfasında söylenene göre, Xbox kullanıcıları, ister fiziksel olarak konsolun yanından, isterlerse online olarak bu internet sitesinden veya Xbox Live üzerinden Xbox Live gamertag'lerini paylaşabiliyor. Her paylaşım, bu dev kutuyu belirlenmemiş bir hedefe bir miktar daha yaklaştırıyor. Hedefe ulaşıldığında ise, dev Xbox One açılarak "gizemli bir hediye"yi açığa çıkaracak.

Haberin Devamı

Her ne kadar bu hareketin, Xbox One'ın Kanada'da 22 Kasım'da başlayacak olan satışının bir reklamı olduğu bariz olsa da, reklam yapmanın en havalı yollarından biri olduğunu kabul etmek lazım. Anlaşıldığı üzere bu dev yapı, Kanada'daki diğer şehirleri de turlayacak ancak yerleşeceği noktalar ve tarihler henüz açıklanmış değil.

Resimlerle: Xbox One'dan ve Xbox tanıtımından resimler!

Kaynak: CHIP Online