Bilim - Teknoloji Microsoft'tan sürpriz hamle!
Paylaş
Microsoft'tan sürpriz hamle!

Microsoft'un yeni ortaklığı ile beraber, bu popüler oyun, Windows Store'a geliyor!

Microsoft, Windows 10'u Çin marketine taşımak ve Tencent uygulamalarını ve hizmetlerini platforma getirmek adına Tencent ile yeni bir ortaklık kurduğunu duyurdu.

Tencent, medyadan reklama, hızlı mesajlaşmadan oyunlara hemen her alanda bulunan büyük bir firma. Sahip olduğu bu büyük iz sayesinde Tencent, Çin marketinde mümkün olduğunca fazla kişiyi Windows 10 ile buluşturmayı isteyen Microsoft için mükemmel bir partner oluyor. Firmanın bu markete gösterdiği ilgi, Lenovo ve Xiaomi ile kurduğu diğer ortaklıklarla beraber iyice kendini gösterir bir konuma geliyor.

Tencent ile Microsoft arasındaki anlaşma, mümkün olduğunda fazla kullanıcısına bedava Windows 10 güncellemesi sunmasını içeriyor. Diğer tarafta ise, Tencent'in QQ, Tencent Video ve Tencent PC Manager gibi uygulama ve hizmetleri de Windows Store'da yerlerini alacak.

Dikkat çekeceğine emin olabileceğimiz bir diğer uygulama ise League of Legends. Dünya'daki en popüler oyunlardan biri olan League of Legends'ın Windows Store üzerinden basit ve güvenli bir şekilde indirilebilecek olması, mutlaka kullanıcıların ilgisini çekecektir.

Microsoft, Windows 10'un yayımlanmasının öncesinde, şimdiden pazarlama ve stratejik hareketlere başlamış durumda ve bu yaz, firma için oldukça ilginç olacak gibi gözükmekte...

Haberin Devamı

Resimlerle: Windows 10 neye benziyor, yeni ne sunuyor?

Kaynak: CHIP Online