Bilim - Teknoloji Microsoft'un Gizli Etkiliğinde Ne Olacak?
Paylaş
Microsoft'un Gizli Etkiliğinde Ne Olacak?

Popüler teknoloji firması, ekim ayı içerisinde içeriğini sır gibi sakladığı bir etkinlik gerçekleştireceğini açıkladı. Peki bu toplantıda ne tanıtılabilir?

Popüler teknoloji ve bilişim firması Microsoft'un İngiltere Merkezi'nin Twitter hesabından yapılan bir açıklamada, firmanın Ekim 2010 ayı içerisinde önemli bir etkinlik gerçekleştirecekleri belirtildi. Microsoft UK bu açıklamayı yaparken etkinliğin içeriğini sır gibi sakladı. Daha da ilginci etkinlik, "Special Event", yani "Özel Etkinlik" olarak duyuruldu.

Haberin Devamı

Bu açıklamadan sonra birçok teknoloji meraklısının aklına hemen firmanın yeni nesil mobil işletim sistemi Windows Phone 7 geldi. Windows Phone 7 ile ilgili çalışmalarda sona yaklaşıldığını, hatta işletim sisteminin resmi reklamının da yayınlandığını biliyoruz. Haliyle ekim ayı içerisinde gerçekleştirilecek etkinliğin WP7 ile ilgili olması ihtimali hayli fazla.

Diğer taraftan meraklı teknoloji kullanıcıları, Internet Explorer 9'un da bu tarihte duyurulacağını düşünüyor. Microsoft, birden fazla merakla beklenen ürününü bu tarihte açıklayabilir. Microsoft'un CEO'su Steve Ballmer, zamanı geldiğinde ortalığı bir hayli şenlendirecek gibi gözüküyor.Daha fazlası için ShiftDelete.Net adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberin Devamı