Tuncay Hoş Miller farkı
HABERİ PAYLAŞ

Miller farkı

İki takımı da tebrik etmek gerek öncelikle. Bursaspor da Sivasspor da mücadele ve tempo olarak Premier Lig tadında bir 90 dakika çıkardılar. Sivasspor ilk yarıdaki gibi değil. Yapılan doğru ve yerinde takviyelerle zaaflarını önemli ölçüde gidermişler. Puan cetvelinde bulundukları yer ile sergiledikleri futbol orantılı değil. Beşiktaş’ta oynadığı yıllarda ‘Atom Karınca’ olarak anılan Rıza Çalımbay, kendi savaşçı karakterini takımına da yansıtmış. İlerleyen haftalarda çıkışa geçmeleri öngörülebilir.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Son şampiyona gelirsek, maça çok iştahlı ve coşkulu başladılar. Devre arasına girerken gelen şans golünün moraliyle Bursaspor’un ikinci yarıda oyuna hükmetmesini beklerken, bilakis Sivasspor oyunu domine etti. Polonya’dan alınan Grosicki defansif görevlerini ihmal etmezken, başarılı performansını golle taçlandırdı. İşlerin yolunda gitmediğinin farkına varan Sağlam, 68’de Ergiç ve Volkan Şen hamleleri ile 3 puanı ne kadar istediğini gösterdi.

Bu hamleler tesirini hemen gösterirken, Timsah rakip kalede ofansif açıdan üretken rolüne döndü. Kazanmaya mecbur olan Sağlam’ın Ergiç’i yanında oturtup daha çok defansif yönüyle öne çıkan Bekir’le oyuna başlamasına anlam veremedim. Miller yine fark yaratan oyuncu oldu. ‘Cesur yürek’ liderliği getiren gole imzasını koyup takımına hayat öpücüğü verdi adeta. Transferde hata yapmamak adına bu kez temkinli davranan Bursaspor yönetimi, nokta atışı yapmış. Yazıcı yönetimini tebrik etmek gerek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder