Spor Miller transfer için devrede

Miller transfer için devrede

Paylaş
Miller transfer için devrede

Glasgow Rangers'in kalecisi McGregor ve sağ kanat oyuncusu Whittaker'i almak isteyen Bursaspor, Kenny Miller'i de devreye soktu

Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın takımında görmek istediği 2 futbolcu ve Glasgow Rangers Kulübü’ne tekliflerini sunarken Kenny Miller de devreye sokuldu.

Ertuğrul Sağlam’ın golcü futbolcuyu arayarak eski takım arkadaşları ile görüşmesini ve Bursaspor’a gelmelerinin ne tür avantajları olacağını anlatmasını istediği öğrenildi.

McGregor ve Whittaker için İskoç kulübü ile parasal konularda anlaşmaya varıldığı, kendilerinin ’evet’ demesi durumunda resmi sözleşmelerinin önümüzdeki hafta içerisinde atılacağı bildirildi.

ALTIDORE KALMAK İSTİYOR

Bursaspor’da kiralık olarak yarım sezon forma giyen ABD’li Altidore, yeşil beyazlı takımda kalmak istedi. Genç oyuncunun ABD’den haber gönderdiği ve Bursaspor’da futbol hayatına devam etmek istediği öğrenildi.

1 milyon Euro bonservis bedeli olan Jozy Altidore’un gelecek sezon da kiralanmasının gündemde olduğu öğrenildi. Bu arada yönetimin de transferin şekillenmesinin ardından genç forvet ile ilgili kararını vereceği belirtildi.

Altidore’dan daha kaliteli bir santrafor bulunması durumunda, ABD’li futbolcudan vazgeçileceği belirtildi.

CEMAL KALDIRIM BURSASPOR YOLUNDA

Yeşil-beyazlı kulübün bir süredir takip ettiği Kayserisporlu Hasan Ali Kaldırım’ın kardeşi Cemal Kaldırım, Bursasporlu oluyor. 18 Mart 1992 doğumlu olan ve 30 Haziran’da sözleşmesi sona erecek gurbetçi orta saha oyuncusu, Almanya’da Oberliga Südwest’te SG Bad Breisig kulübünde forma giyiyor.

Bu sezon 26 maçta 1 gol ve 1 asist ile oynayıp 1029 dakika forma giyen Cemal Kaldırım’ı getirmek için Bursaspor yönetim kurulu üyesi Necmettin Kocaman’ın Almanya’ya gideceği bildirildi.

Emre KOŞAK/DHA

Haberin Devamı