Dünya Milletvekili adayının striptiz barda çekilen görüntüleri ortaya çıktı

Milletvekili adayının striptiz barda çekilen görüntüleri ortaya çıktı

Paylaş
Milletvekili adayının striptiz barda çekilen görüntüleri ortaya çıktı

İngiltere'de Liberal Demokrat Partili milletvekili adayı ve İslami radikalleşme ile savaşan Quilliam Vakfı Kurucu Başkanı Maajid Nawaz, Londra'daki bir striptiz barda kucak dansı yaptırıp ve sarhoş bir şekilde dansçı kızlara dokunmaya çalışırken görüntülendi

Medyada genellikle İngiliz Müslüman toplumu adına demeçler veren ve sık sık “feminist” olduğunu söyleyen Nawaz’ın davranışları büyük tepki çekti.

Nawaz 2001 yılında Mısır’da radikal İslamcı bir örgüte üye olduğu gerekçesi ile hapsedilmiş ancak 2006’da İngiltere’ye dönünce bu görüşlerini terk edip radikalleşme ile savaşma başlamıştı.



Video, Nawaz'ın görüntülendiği barın sahibi Abdul Malik tarafından paylaşıldı. Malik, "Videonun kamuoyu tarafından izlenmesini istedim. Çünkü Nawaz kendini feminist ve bir aile babası gibi sunuyor. Televizyonda sürekli din hakkında konuşuyor. Ben bunun ikiyüzlülük olduğunu düşündüm" dedi.
Malik, "küstah Nawaz'ın İslam'ın sözcüsü gibi davrandığını fakat gece kulübüne Ramazan ayında geldiğini" iddia etti.

Sözcüsü aracılığıyla bir açıklama yapan Nawaz ise dansçılara uygunsuz şekilde dokunmaya çalıştığı iddialarını reddetti. Sözcü, söz konusu görüntülerin Nawaz'ın bekârlığa veda partisinde çekildiğini söyledi.

Görüntülere politikacılardan da sert tepki geldi. Muzafazakâr Parti Milletvekili Nadine Dorries, Nawaz'ı adaylıktan çekilmeye çağırdı. Dorries, "Siyasette, bir amacı ya da bir davranış şeklini savunup sonra da kişisel yaşamınızda farklı davranamazsınız" dedi.

hurriyet.com.tr

Haberin Devamı