Dünya Milletvekili eşi fahişe çıktı

Milletvekili eşi fahişe çıktı

Paylaş
Milletvekili eşi fahişe çıktı

İngiliz Muhafazakar Parti Milletvekili Mike Weatherley'in 7 yıllık eşinin, saati 70 sterlinlik (yaklaşık 160 TL) eski bir 'hayat kadını' olduğu ortaya çıktı

53 yaşındaki Muhafazakar Partili Weatherley, 7 yıllık hayat arkadaşı 39 yaşındaki Carla Weatherley'in kenar mahallelerde saati 70 sterline kendini pazarlayan eski bir hayat kadını olduğunu öğrendiğinde dünyası başına yıkıldı.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU


Eşinin para karşılığında bedenini sattığını bilmediğini söyleyen 3 çocuk babası Mike Weatherley, bir süre önce boşandıklarını ve ayrı yaşadıklarını, ancak iyi arkadaş olduklarını açıkladı.

Weatherley, "Onun bir hayat kadını olduğunu öğrendiğimden bu yana şoktayım ve bununla yüzleşmeye çalışıyorum. Ayrıldık ve gerekirse bunu ispatlayabilirim" dedi.

Açıklamaları sırasında gözyaşı döken ve hıçkırıklara boğulan Weatherley, “Carla ile görüşeceğim, ancak şimdi ailemle birlikte olmak istiyorum. Bu, bir milletvekili ve partisi için alçaltıcı bir darbe" diye ifade etti.

GENELEVLERİN ARANAN YÜZÜ

Babası bir TIR şoförü olan Carla'nın, milletvekiliyle evlenmeden önce Brezilya'nın kenar mahallelerinde bulunan Bea, Adriana ve Biaca isimli masaj ve randevu evlerinde, seksi kıyafetler giyerek striptizlik yaptığı ortaya çıktı.

"BURASI HOŞUMA GİDİYOR"

Sunday Mirror gazetesine konuşan Carla, 3 farklı genelev de saati 70 sterline çalıştığını itiraf etti. Carla, “Burası hoşuma gidiyor. İyi müşterileri olan ve iyi para kazandıran güzel bir mekan" dedi.

Brezilya'nın Rio de Janeiro şehrinde tanışan çiftin, 2003 yılında Brighton'da evlendikleri belirtildi. Milletvekilinin ikinci eşi olan Carla'nın, 'ev kadını' olduğu ifade edildi.

Diğer yandan, iki ay önce eşiyle birlikte parlamentoda düzenlenen bir resepsiyone katılan çiftin, burada birlikte hatıra fotoğrafı çektirdikleri öğrenildi.

Haberin Devamı