Siyaset Milletvekili'nden 1,2 milyonluk fatura için açıklama geldi
Paylaş
Milletvekili'nden 1,2 milyonluk fatura için açıklama geldi

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, tartışma yaratan 1 milyon 200 bin liralık haberleşme faturasıyla ilgili açıklama yaptı

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen'in 2016 yılı bolunnca Meclis tarafından ödenen haberleşme faturalarının toplam tutarının 1 milyon 200 bin lira olduğu ortaya çıkmıştı.

Elif Doğan Türkmen bugün yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"TBMM yönetimi tarafından satın alınan, kaça alındığını bilmediğimiz, kullanımımıza sunulan bu hak ve hizmetlerin fahiş fiyatlarından sorumlu tutulması gereken kişinin ben olmadığını düşünüyorum. Bu tamamen açık olan harcamaların ulaştığı düzey konusunda tarafıma hiçbir bilgi ve maliyet bildirilmemiştir.



Meclis Başkanlık Divanı üyesi Elif Doğan Türkmen'in faturası 1 milyon 200 bin TL



'HERKES ŞUNU BİLSİN...'



Asıl sorulması gereken sorunun; bu hizmetleri fahiş fiyatlardan satın alıp bu konuda bize en küçük bir bilgi bile vermeden kullananlara olması gerekir. Herkes şunu iyi bilsin, milletvekili olarak gerek divan üyesi olduğum süre boyunca gerekse daha sonra yaptığım yasama ve siyasi çalışmalarımı aynı kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğim.

Önceliğimiz ve hesap vereceğimiz yer seçmenlerimiz ve milli iradedir. Hesabını veremeyeceğim tek bir çalışmamız ve hareketimiz olmamıştır. Bundan sonra da olmayacaktır."

Haberin Devamı