Spor Milli basketbolcunun en zor maçı

Milli basketbolcunun en zor maçı

Paylaş
Milli basketbolcunun en zor maçı

Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde meydana gelen kazada Ceyhan Belediyespor'un milli basketbolcusu 26 yaşındaki Seda Tekindağ ile arkadaşı 27 yaşındaki Veysel Hakkı Bindebir yaralandı

Kazada saat 12.30 sıralarında Adana- Ceyhan karayolunun Yılankale Mevkii'nde meydana geldi. Ceyhan'daki takımının antrenmanına yetişmek isteyen Seda Tekindağ yönetimindeki 34 VHB 22 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu aynı yönde giden giden ve tali yolu dönüş yapmak için yavaşlayan 43 yaşındaki Kenan Tufan yönetimindeki 01 RL 014 plakalı kamyonun kasasına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulup takla atan otomobil bariyerleri parçalayıp karşı şeride geçti. Hurda yığınına dönen otomobilde ağır yaralanan basketbolcu ile beraberindeki arkadaşı Veysel Hakkı Bindebir ağır yaralandı.

Yaralılar, Ceyhan Devlet Hastanesi’nde götürülerek tedaviye alındı. Daha önce Beşiktaş’ta da oynayan ve durumu ağır olan milli basketbolcu yapılan ilk müdahalenin ardından Adana’daki özel bir hastaneye sevk edildi. Kazayla ilgili kamyon şoförü gözaltına alınarak soruşturma başlatıldı.

HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATAMADI

Adana'nın Ceyhan ilçesindeki trafik kazasında ağır yaralanan Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi takımlarından Ceyhan Belediyesi sporcusu Seda Tekindağ'ın (26) hayati tehlikeyi atlatamadığı bildirildi.

Kulüp Başkanı Hüseyin Sözlü, yaptığı açıklamada, Tekindağ'ın Adana'da kaldırıldığı hastanede koma durumunda olduğunu belirterek, “Kendisi hayati tehlikeyi henüz atlatamadı. Dualarımız oyuncumuzla” dedi.

Haberin Devamı