Spor Milli karateci Serap Özçelik'in hedefi tarihe geçmek

Milli karateci Serap Özçelik'in hedefi tarihe geçmek

Paylaş
Milli karateci Serap Özçelik'in hedefi tarihe geçmek

Milli karateci Serap Özçelik, Avrupa şampiyonasında toplam 6 madalya kazandığını belirterek, bu istikrarı sürdürüp, şampiyona tarihinde 7 kez madalya kazanarak tarihe geçmek istediğini söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, İstanbul’da 19-22 Mart tarihlerinde düzenlenecek Avrupa şampiyonasında mücadele edecek milli sporcu Serap Özçelik, şampiyonadaki hedeflerini ve hazırlık sürecini değerlendirdi.

İstanbul’daki organizasyonun kariyerinde önemli bir yere sahip olduğunu belirten Özçelik, şampiyona tarihinde bugüne kadar 6 madalya kazandığını hatırlattı.

Özçelik, geçen yıl şampiyonada altın madalya kazandığını anımsatarak, "Bugüne kadar 3 altın, bir gümüş ve 2 bronz madalya kazanma başarısını gösterdim. Madalya kürsüsündeki bu istikrarımı sürdürüp, şampiyona tarihinde 7 kez madalya kazanarak tarihe geçmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

'Şampiyonanın önemi çok büyük'

Avrupa şampiyonasında, Avrupa Oyunları’nda yer alacak isimlerin belirleneceğini anlatan Serap Özçelik şunları kaydetti:

"Bu açıdan organizasyonun önemi çok büyük. Kendi sıkletlerinde ilk 6’ya giren sporcular 2015 Bakü Avrupa Oyunları’nda mücadele etmeye hak kazanacak. Milli takım sporcuları olarak inşallah tüm sıkletlerde ülkemizi bu büyük organizasyonda temsil ederiz."

AA

Haberin Devamı