Spor Milli takım aday kadrosu açıklandı

Milli takım aday kadrosu açıklandı

Paylaş
Milli takım aday kadrosu açıklandı

Milli takım aday kadrosu açıklandı

(A) Milli Futbol Takımı, 29 Mart Salı günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Avusturya ile yapacağı 2012 Avrupa Şampiyonası grup eleme karşılaşması öncesinde, 22 Mart Salı günü toplanacak.

Haberin Devamı

Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, (A) Milli Takım teknik heyeti ve aday kadrosu, 22 Mart Salı günü saat 19.00’da, Swissotel the Bosphorus’ta bir araya gelecek. Avusturya maçının hazırlıklarına 23 Mart’ta başlayacak olan ay-yıldızlılar, antrenmanlarını Fiyapı İnönü, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan ve Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu statlarında yapacak.

(A) Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink ile bir futbolcunun katılımıyla, 23 ve 28 Mart’ta, Swissotel the Bosphorus’ta birer basın toplantısı düzenlenecek.

Bu arada, (A) Milli Takım teknik heyeti ve futbolcuları, 24 Mart Perşembe günü Türkiye Futbol Federasyonu ile Türk Hava Yolları arasındaki sponsorluk anlaşmasının yenilenmesi nedeniyle düzenlenecek imza törenine de katılacak.

Haberin Devamı

İŞTE ADAY KADRO

Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, teknik direktörlüğünü Guus Hiddink’in yaptığı milli takımın bu maç için belirlenen aday kadrosuna şu oyuncular davet edildi:

Volkan Demirel, Fehmi Mert Günok, Gökhan Gönül, Mehmet Topuz, Semih Şentürk (Fenerbahçe), Serdar Kesimal (Kayserispor), Gökhan Zan, Servet Çetin, Hakan Kadir Balta, Yekta Kurtuluş, Kazım Kazım, Arda Turan (Galatasaray), Fehmi Emre Güngör, Cenk Tosun (Gaziantepspor), İsmail Köybaşı (Beşiktaş), Selçuk İnan, Umut Bulut, Burak Yılmaz (Trabzonspor), Mehmet Topal (Valencia), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Mehmet Ekici (Nürnberg), Hamit Altıntop (Bayern Münih), Tunay Torun (Hamburg), Sinan Bolat (Standart Liege).