Spor Milli Takım İstanbul'da toplanmaya başladı

Milli Takım İstanbul'da toplanmaya başladı

Paylaş
Milli Takım İstanbul'da toplanmaya başladı

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda 28 Mart Cumartesi günü deplasmanda Hollanda, 31 Mart Salı günü de özel maçta Lüksemburg ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosunda yer alan futbolcular, İstanbul'da toplanmaya başladı.

Milli futbolculardan lig maçlarını tamamlayanlar Riva’daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’ne geldi. Maçları devam eden aday kadrodaki oyuncuların ise bu gece kampa katılacakları bildirildi.
Yurt dışından aday kadroya davet edilen oyuncuların Almanya’daki kampa katılacakları belirtildi.

Aday kadro

Fatih Terim, Hollanda maçının aday kadrosuna şu oyuncuları çağırdı:

Kaleci:
Volkan Babacan (İstanbul Başakşehir), Fehmi Mert Günok (Fenerbahçe) ve Harun Tekin (Bursaspor)

Savunma:
Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Şener Özbayraklı (Bursaspor), Ömer Toprak (Bayer Leverkusen), Mahmut Tekdemir (İstanbul Başakşehir), Serdar Aziz (Bursaspor), Mehmet Topal (Fenerbahçe), Caner Erkin (Fenerbahçe), Hakan Kadir Balta (Galatasaray)

Orta saha:
Gökhan Töre (Beşiktaş), Volkan Şen (Bursaspor), Ozan Tufan (Bursaspor), Hakan Çalhanoğlu (Bayer Leverkusen), Hamit Altıntop (Galatasaray), Selçuk İnan (Galatasaray), Mehmet Ekici (Trabzonspor), Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Olcay Şahan (Beşiktaş), Alper Potuk (Fenerbahçe)

Forvet:
Mevlüt Erdinç (Saint-Etienne), Umut Bulut (Galatasaray), Burak Yılmaz (Galatasaray), Kazım Kazım (Feyenoord)
Bu arada sarı kart cezalısı Arda Turan’ın (Atletico Madrid) yanı sıra Eren Albayrak (Çaykur Rizespor), Kaan Kanak (Eskişehirspor) ve Enes Ünal’ın (Bursaspor) ise 31 Mart Salı günü Lüksemburg ile yapılacak özel maçın kadrosuna dahil edileceği bildirildi.

Yarın Almanya’ya gidiyorlar

A Milli Takım, müsabakalar öncesinde dört günlük kamp için yarın Almanya’nın Marienfeld kasabasına gidecek. 26 Mart Perşembe gününe kadar çalışmalarını burada sürdürecek ay-yıldızlılar, kara yoluyla Hollanda’nın başkenti Amsterdam’a geçecek.

Milli takım, 27 Mart Cuma günü Amsterdam Arena’da yapacağı antrenmanla Hollanda karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayacak. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, aynı gün statta basın toplantısı düzenleyecek. Amsterdam Arena’nın ev sahipliği yapacağı Hollanda-Türkiye karşılaşması, cumartesi günü TSİ 21.45’te başlayacak. Milliler, Lüksemburg ile oynayacağı özel maç için 29 Mart Pazar günü uçakla bu ülkeye geçecek ve aynı gün Henri Dunant Stadı’nda antrenman yapacak.

Ay-yıldızlılar, maç öncesindeki son çalışmasını 30 Mart Pazartesi günü müsabakanın oynanacağı Josy Barthel Stadı’nda gerçekleştirecek. Fatih Terim, antrenman öncesi düzenlenecek basın toplantısında soruları cevaplayacak.

Josy Barthel Stadı’ndaki Lüksemburg-Türkiye karşılaşması, salı günü TSİ 21.15’te başlayacak. A Milli Takım kafilesi, karşılaşmanın hemen ardından Türkiye’ye dönecek.

Haberin Devamı