Spor Milli takımda 7 sakat oyuncu

Milli takımda 7 sakat oyuncu

Paylaş
Milli takımda 7 sakat oyuncu

Honduras ile 3 Mart Çarşamba günü özel maçta karşılaşacak (A) Milli Takım kadrosunda yer alan oyunculardan, takımlarından sakat gelenlerin tedavilerine başlandı

Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, Honduras ile 3 Mart Çarşamba günü oynayacağı özel maç için Swissotel’de kampa giren (A) Milli Takım’da sakatlığı bulunan oyuncuların tedavilerine başlandığı bildirildi.

Fenerbahçe’nin İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı maçta sağ ayak bileği ve ayak sırt bölgesine darbe alan Gökhan Gönül’ün dün akşam yapılan radyolojik tetkiklerinde, ayak sırtı cilt altında ödem ve ayak iç bölgesi kemiğinde minimal ödem tespit edildiği, Emre Belözoğlu’nun ise sol uyluk alt bölgesindeki tendonda zorlanma olduğu görüldüğü bildirildi.

Bursasporlu Volkan Şen’e boyun bölgesinde kas spazmı tanısı konurken, Galatasaraylı oyuncu Sabri Sarıoğlu’nun sol uyluk arka adalesi bölgesindeki kas yaralanmasına ilişkin sürdürülen rehabilitasyonun, Milli Takım Sağlık Ekibi’nin Galatasaray Sağlık Ekibi ile yaptığı görüşmeler sonucunda kamp süresince devam ettirilmesine karar verildi. Sol bacak alt kas grubunda minimal gerilme teşhisi konan sarı-kırmızılı oyuncu Emre Güngör’ün de tedavisi milli takım kampında sürecek.

Yine Kasımpaşa mücadelesinde sağ uyluk dış bölgesine direkt darbe alan Caner Erkin’de minimal kas zedelenmesi tespit edildi. Caner’in daha önceden tanısı konulan sağ el bilek kemiğindeki kırığa rağmen, el bileği ateliyle antrenman ve maçlara katılabileceği bildirildi. Servet Çetin’in de sol ayak bileğinde bir süredir devam eden minimal tendon zorlanması tedavisine de başlandı.

Öte yandan, sakatlığı bulunan tüm oyuncuların son durumlarının maç gününe kadar kontrol altında tutulacağı bildirildi.

AA

Haberin Devamı