Spor Milli Takımın Danimarka mesaisi başladı

Milli Takımın Danimarka mesaisi başladı

Paylaş
Milli Takımın Danimarka mesaisi başladı

(A) Milli Futbol Takımı, 14 Kasım Çarşamba günü Danimarka ile yapacağı özel maçın hazırlıklarına başladı

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan antrenmanın ilk 30 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık tutuldu. Milliler, antrenmanın ilk bölümünde ısınma hareketleri gerçekleştirdi. Hafif sakatlıkları bulunan Burak Yılmaz, Mehmet Topuz, Umut Bulut ve Bekir İrtegün, takımdan ayrı koşu yaptı.

Haberin Devamı

3 eksik

Milli takımın Danimarka maçı öncesi ilk antrenmanına, sakatlığı bulunan Volkan Demirel ile hasta olan Selçuk İnan ve Sercan Sararer katılamadı. Volkan Demirel’in sağ uyluk ön adalesinde kronik ağrıları bulunduğu ve çekilen MR’ında, ’rectus femoris’ adalesinde gerilmeye bağlı ödem tespit edildiği ifade edilerek, oyuncunun tedavisine başlandığı vurgulandı.

Selçuk İnan’ın hem üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdiği hem de sağ kasığında ağrı bulunduğu aktarılarak, oyuncunun tedaviye alındığı bildirildi. Öte yandan, Almanya’da Greuther Fürth takımı forması giyen Sercan Sararer’in ise şiddetli mide ve bağırsak enfeksiyonu geçirdiği kaydedildi. Serum tedavisi gören oyuncunun kulüp doktorlarıyla temasta olduğu ve mevcut durumda İstanbul’a gelmeyeceğinin söylendiği belirtildi.

Haberin Devamı

Ayrıca, Atletico Madrid’de birlikte forma giyen milli oyuncular Emre Belözoğlu ile Arda Turan’ın İstanbul’a geldikleri ve BJK Nevzat Demir Tesisleri’ne ulaşmak için yolda oldukları bildirildi. Çalışmanın basın mensuplarına açık tutulan bölümünde bu futbolcular antrenmana dahil olmadı. (A) Milli Takım, Danimarka maçı öncesi son çalışmasını yarın akşam BJK İnönü Stadı’nda yapacak.

AA