Spor Milliler, Honduras'la sezonu açıyor

Milliler, Honduras'la sezonu açıyor

Paylaş
Milliler, Honduras'la sezonu açıyor

A Milli Takım 2012 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçları öncesinde ilk kez toplanacak ve ilk hazırlık maçını İstanbul'da Honduras'la yapacak

3 Mart Çarşamba günü İnönü Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşma için aday kadro Pazar akşamı İstanbul Swiss Otel'de kampa girecek.

2012 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde Almanya, Avusturya, Belçika, Kazakistan ve Azerbeycan ile A grubunda mücadele edecek olan A Milli Takım Teknik Direktör Sorumlu Yardımcısı Oğuz Çetin yönetiminde bir araya gelecek.

KARŞILAŞMANIN HAKEMİ PAVEL OLSİAK

Maçı Slovakya Futbol Federasyonu'ndan Pavel Olsiak yönetecek. Olsiak'ın yardımcılıklarını Martin Balko ve Peter Chladek yaparken, karşılaşmanın dördüncü hakemi Hüseyin Göçek olacak.

HONDURAS MİLLİ TAKIMI KAMPTA

Honduras Milli Takımı İstanbul'a gelerek Polat Renaissance Otel'de kampa girdi ve çalışmalarına başladı. Teknik Direktör Reinaldo Rueda denetimindeki Honduras takımı maç gününe kadar antrenmanlarını İstanbul Büyükşehir Belediyespor Gençlik Geliştirme Tesisleri'nde sürdürecek.

Maç günü sabahı ise İnönü Stadı'nda bir antrenman yapacak. Güney Afrika'da düzenlenecek 2010 Dünya Kupası'nda İspanya, İsviçre ve Şili ile birlikte H grubunda mücadele verecek olan konuk ekip Perşembe günü sabaha karşı kendi ülkesine dönecek.

HONDURAS MİLLİ TAKIMI KADROSU

Kaleciler: Ricardo Canales (Motagua), Donis Escober (Olimpia)
Savunma: Maynor Figueroa (Wigan Athletic), Erick Norales (Marathon), Edgar Alvarez (Bari), Johny Palacios (Olimpia), Emilio Izaguirre (Motagua), Victor Bernardez (Anderlecht), Mauricio Sabillon (Hangzhou Luchen), Mariano Acevedo (Marathon)
Orta Saha: Amado Guevara (Motagua), Danilo Turcios (Olimpia), Julio Cesar de Leon (Torino), Wilson Palacios (Tottenham Hotspur), Hendry Thomas (Wigan Athletic)
Hücum: David Suazo (Genoa), Carlos Pavon (Real Espana), Walter Martinez (Marathon), Carlo Costly (Vaslui, Romania), Georgie Welcome (Motagua)

2

Haberin Devamı