Spor Milne de oradaydı

Milne de oradaydı

Paylaş
Milne de oradaydı

Tedavi gördüğü hastanede önceki gün vefat eden Beşiktaş Kulübü'nün onursal başkanı Süleyman Seba'nın cenaze törenine gelen siyah-beyazlı takımın eski teknik direktörü Gordon Milne, "Yıllarca emek verdiğimiz ve büyük başarılar yaşadığımız kulübümüz en büyük rengini kaybetti" dedi.

Seba döneminde Beşiktaş’ta 6,5 yıl görev yapan ve 3 lig şampiyonluğu yaşayan İngiliz eski teknik adam, Akaretler’deki kulüp binasında yapılan törende AA muhabirine duygularını anlattı.

Haberin Devamı

Seba’nın vefatını Beşiktaş ve Türk sporu için büyük bir kayıp olarak değerlendiren Milne, "Yıllarca emek verdiğimiz ve büyük başarılar yaşadığımız kulübümüz en büyük rengini kaybetti. Kendisi benim için çok ayrı bir yere sahip. Birlikte nice iyi günler yaşadık. Beşiktaş’a bütün ömrünü adamış bir insandı. Tüm Beşiktaş camiasının ve Türkiye’nin başı sağolsun" ifadelerini kullandı.
Süleyman Seba’ya karşı son görevini yapmak için İstanbul’a geldiğini belirten Milne, çok duygulu anlar yaşadığını anlatarak, şunları kaydetti:

"Duygularımı tarif etmekte zorlanıyorum. Çünkü, Süleyman Seba’yla yaşadıklarımız kitaplara sığmaz. Kendisi gibi insanlara, yalnızca Beşiktaş ve Türkiye’nin değil tüm dünyanın ihtiyacı var. Gordon Milne olarak sadece başkanımı değil en büyük dostumu da bugün uğurluyorum. Hepimizin tekrar başı sağolsun."

Haberin Devamı

AA