Spor Milos Teodosic MVP oldu

Milos Teodosic MVP oldu

Paylaş
Milos Teodosic MVP oldu

Basketbolda Erkekler Avrupa Ligi'nde "Yılın ilk 5'i belli olurken, sezonun en değerli oyuncusu (MVP) ise Yunanistan'ın Olympiakos takımından Milos Teodosic seçildi

Avrupa Ligi’nde İspanyol Regal Barcelona takımının şampiyonluğunun ardından yılın ilk 5’inde, en iyi oyuncu seçilen Milos Teodosic’in yanı sıra takım arkadaşı Linas Kleiza, Regal FC Barcelona’nın yıldızı Juan Carlos Navarro, CSKA Moskova’nın forveti Viktor Khryapa ve Partizan Belgrad’ın pivotu Aleks Maric yer aldı.

Geçen yılın MVP’si Navarro’nun dışındaki tüm oyuncular yılın takımında ilk kez yer alırken İspanyol oyun kurucu bu onura 4. kez ulaştı.

Ligde yılın ikinci beşinde ise Partizanlı Bo McCalebb, CSKA Moskovalı Ramunas Siskauskas, Olympiakoslu Josh Childress, Regal Barcelonalı Erazem Lorbek ve Caja Laboralli Tiago Splitter’dan oluştu.

Bu arada yılın en iyileri ödüllerini Paris’te düzenlenen törenle alırken, gerçekleştirilen oylama sonucunda sezonun MVP’si Olympiakos’tan Sırp oyun kurucu Milos Teodosic, hastalığı nedeniyle törene katılamadı. Teodosic’in ödülünü Olympiakos’un genel genel menajeri Christos Stavropoulos aldı.

AA

Haberin Devamı