Gündem Mina Başaran ile fotoğraf yayınlayan pilot Elif Ulusoy'dan açıklama: Ölmedim

Mina Başaran ile fotoğraf yayınlayan pilot Elif Ulusoy'dan açıklama: Ölmedim

Paylaş
Mina Başaran ile fotoğraf yayınlayan pilot Elif Ulusoy'dan açıklama: Ölmedim

İş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran'ı ve arkadaşlarını Dubai'deki bekarlığa veda partisinden İstanbul'a getiren uçağın düşmesinin ardından uçakta ölen pilotlardan olduğu iddia edilen Elif Ulusoy sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Elif Ulusoy, mesajında, "Değerli arkadaşlarım öldüğüm hakkında yazılar çıkmış. Telefonum kilitlendi aramalara cevap veremiyorum" dedi ve Mina Başaran ile kokpitte çekilmiş bir fotoğrafını instagramdan paylaştı.

Başaran Holding bünyesindeki MC Havacılık’a ait uçağın İran’da düşmesinin yankıları devam ederken o uçakta uzun süre görev yapan pilot Elif Ulusoy, birçok kişinin o uçağın pilotunu kendisi sandıklarını söyledi. Ulusoy’un, Başaran Holding’deki görevinden iki hafta önce ayrıldığı ancak bunu bilmeyen dostlarının telefonunu adeta kilitlediğini aktardı.


Mina Başaran ve 7 arkadaşının öldüğü kazada uçağın enkazı bulundu! İşte ilk fotoğraf


Elif Ulusoy, mesajında, “Değerli arkadaşlarım öldüğüm hakkında yazılar çıkmış. Telefonum kilitlendi aramalara cevap veremiyorum” mesajını yazarken kazada ölen Mina Başaran ile kokpitte çekilmiş bir fotoğrafını Instagram hesabında takipçileri ile paylaştı.


NE OLMUŞTU?


İş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran'ı ve arkadaşlarını Dubai'deki bekarlığa veda partisinden İstanbul'a getiren uçağın düşmüştü. Birleşik Arap Emirlikleri'nden havalanan ve İstanbul'a giden uçak İran’ın güneydoğusundaki Çaharmahal ve Bahtiyari eyaletine bağlı Kiyar ilçesinde düştü ve jetteki 3'ü mürettebat 11 kişinin hayatını kaybetmişti.

Mina Başaran ve 7 arkadaşının öldüğü kazada flaş gelişme! Cenazeler dağdan böyle indirildi


UÇAK KAZASINDA ÖLENLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU


Özel uçakta yer alan isimler belli oldu. 2 pilot, 1 hostes ve 8 yolcudan oluşan isimler şöyle:

Mina Başaran, Jasmin Baruh Siloni , Liana Hananel, Sinem Akay, Asli İzmirli, Burcu Gündoğar Urfalı, Zeynep Coşkuni Ayşe And.

Hostesin ismi Eda Uslu.

Pilotların isimleri ise Beril Gebeş ile Melike Kuvvet.