Magazin Mina Başaran: Nazar değecek diye korkuyorum!

Mina Başaran: Nazar değecek diye korkuyorum!

Paylaş
Mina Başaran: Nazar değecek diye korkuyorum!

Uçak kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran, Dubai tatilinde yakın arkadaşı ALEM editörü Petek Kırboğa ile konuştu: Fotoğraf paylaşıyorum ama nazardan korkuyorum

Birleşik Arap Emirlikleri’ne bekarlığa veda partisine giden Başaran Holding veliahttı Mina Başaran ve 7 arkadaşı, jetin düşmesiyle hayatını kaybetti. İş insasnı Murat Gezer ile 14 Nisan’da dünyaevine girecek olan Mina Başaran Dubai tatilinde cemiyetin ünlü dergisi ALEM’den editör Petek Kırboğa ile telefonda konuştu.

Petek Kırboğa, Mina Başaran’ı ve son konuşmalarını AKŞAM’a şu sözlerle anlattı:

"Mina, cemiyetin en çok sevilen genç kızlarından biriydi. Mütevazı tavrı ve içtenliğiyle tanıdığı tüm insanların kalbine dokunuyordu.

GELİNLİĞİ PARİS’TEN SEÇTİ


Zarif duruşu ve kibarlığıyla çok sevdiğim Minacığım, gerçekleştirdiğimiz son çekimde gideceği Dubai tatil planını anlattı. Gelinliğini seçmek için Paris’e gitti. Sonrasında ise 7 yakın arkadaşıyla Dubai’ye geçti. Birkaç gün önce telefonda konuştuk. Sosyal medyada Dubai tatilinin fotoğraflarını paylaşırken nazar değeceğinden korktuğunu söylemişti. ‘Bu yıl çok yakın arkadaş grubumuzdan üç kişi evleniyor, onun sevincini yaşıyoruz. Hepimiz birbirimizin yanında olmak istiyoruz’ sözleriyle yakın arkadaşlarına olan düşkünlüğünü de anlatmıştı.


Feci kazada hayatını kaybedenlerin acılı ailelerinin İran Şehrekürd Havalimanı’ndaki çaresiz bekleyişi yürekleri yaktı.


3’Ü YAZA EVLENECEK İKİSİ HAMİLEYDİ




- Mina Başaran: Hüseyin Başaran’ın kızı Mina Başaran’ın ekim ayında nişanlandığı Murat Gezer ile 14 Nisan’da Çırağan Sarayı’nda evleneceği öğrenildi. Bu nedenle de 7 yakın arkadaşıyla Dubai’ye bekarlığa veda kutlamasına gitmişti.

- Aslı İzmirli: Mücevher tasarımcısı olan Aslı İzmirli’nin ‘Gia Jewels’ isimli bir markası var. Aslı İzmirli Kasım ayının sonunda nişanlanmıştı.

- Jasmin Baruh Siloni: Baguette Jewellery kurucularından olan Siloni ise yaklaşık 2 yıl önce evlenmişti. Hamile olduğu öğrenildi.

- Burcu Gündoğar Urfalı: İstanbul Teknik Üniversitesi’nde başladığı eğitimini, çift diploma programı ile Fashion İnstitute of Technology New York’ta 2011 yılında tamamladı. Mezun olma projesi ile ‘Critic’s Award’ alan ilk Türk öğrenci oldu. Hamileydi.

- Ayşe And: Klinik psikoloğuydu. Nişanlıydı.

- LIana Hananel: Lily and Rose mayoları tasarımcısı, evli ve 4 aylık bir bebeği vardı.

- Sinem Akay: Mavi Jeans’in eski sahibi Çetin Akay’ın kızı Sinem Akay (27) ‘Casa di Denim’ adlı jean tasarım şirketinin kurucusuydu.

- Zeynep Coşkun: Bursalı iş adamı olan Orhan Coşkun’un kızı mimar Zeynep Coşkun’da bu yaz evlenecekti.

- Kaptan Pilot Beril Gebeş: Yıllar önce ithalat-ihracat işiyle uğraşırken Ayjet Uçuş Okulu’nu bitirip pilot lisansını aldı. THY’de Airbus A320 filosunda uçtu.

- İkinci pilot Melike Kuvvet: Türk Hava Kuvvetleri’nin ilk kadın pilotlarından biri olan Kuvvet daha sonra özel sektöre geçti.

- Kabin Memuru Eda Uslu: Eda Uslu, yaklaşık 10 yıl TAV Havalimanlarında yer hizmetlerinde çalıştıktan sonra 1 yıldır Başaran Holding’de kabin memuru olarak görev yapıyordu.



Mina Başaran'ın bilinmeyenleri


Mina Başaran, 7 arkadaşı ve 3 mürettebatın öldüğü kazadan önce çekilen fotoğraftaki tişört detayı


Mina Başaran'ın annesinden çok acı sözler!


Haberin Devamı