Astroloji Mine Ayman 13 - 19 Kasım haftası burç yorumları

Mine Ayman 13 - 19 Kasım haftası burç yorumları

Paylaş
Mine Ayman 13 - 19 Kasım haftası burç yorumları

Merhaba, haftaya Ay’ın Başak burcundaki etkisi ile titiz ve detaycı bir başlangıç yapabilir, yarım kalan işlerimizi tamamlayabiliriz

İş odaklı olabilir ve çok fazla çalışabiliriz. Hayatımızın bir alanında düzenleme ve temizlik yapabiliriz. Sağlık kontrollerimizi yaptırmak için uygun günlerdeyiz. İş toplantıları için de uygun günlerde olacağız, yeni anlaşmalar yapabiliriz. Ay Başak burcundayken sarı ve yeşil renkleri enerjimizi arttırabilir.

Salı ve çarşamba günleri Ay Terazi burcunda ilerleyecek, her türlü ilişkiyi güçlendirmek ya da sorun varsa tamamen bitirmek için uygun günlerde olacağız. Daha sosyal olabilir ve sevdiklerimizle keyifli vakitler geçirebilir, kendimizle daha fazla ilgilenip güzelliğimiz için harcamalar yapabiliriz. Ana konularımız ilişkiler, güzellik, sanat ve adalet olabilir. Çok zevkli olacağımız için güzel şeyleri satın alabiliriz.

Ay Terazi burcundayken pembe ve yeşil renkleri pozitif enerjimizi arttırabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ise Ay Akrep burcunda ilerleyecek ve her konuda oldukça tutkulu olacağız. Aşırı hırs ve kıskançlığa karşı dikkatli olmamız gerekebilir. Sezgilerimiz güçlü olabilir ve derin konularda araştırmalar yapabiliriz.

Hırslı olabilir, aklımıza koyduğumuzu hayata geçirebiliriz. Ay Akrep burcundayken yeşil, turkuaz ve mavi renkleri fazla enerjimizi dengeleyebilir. 18 Kasım Cumartesi saat 14:43’de Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşecek, hayatımızın bir alanında büyük bir yenilenme ve dönüşüm yaşayabiliriz.

ŞANSLI BURÇLAR

AKREP, YENGEÇ, BALIK, BAŞAK, TERAZİ, KOVA

BURÇ ŞARKILARI

KOÇ: ANIL ÖZCAN – GİTME



BOĞA: DERYA ULUĞ – NABIZ 180



İKİZLER: BETÜL DEMİR – MEŞGUL



YENGEÇ: FUNDA ARAR – AŞK OLSUN




ASLAN: FERHAT GÖÇER – YAZ



BAŞAK: AYDIN KURTOĞLU – PİŞMAN



TERAZİ: VOLKAN KOŞAR – HADİ GEL BALIĞA ÇIKALIM



AKREP: TUĞBA YURT – İNCEDEN İNCEDEN



YAY: OZAN DOĞULU FT. ECE SEÇKİN – SAYIN SEYİRCİLER



OĞLAK: MURAT DALKILIÇ FT. OĞUZHAN KOÇ – AŞİNAYIZ



KOVA: HANDE YENER – BENDEN SONRA



BALIK: BURAY – SAHİDEN




Haberin Devamı