Astroloji Mine Ayman'dan 10-16 Ekim haftası burç yorumları

Mine Ayman'dan 10-16 Ekim haftası burç yorumları

Paylaş
Mine Ayman'dan 10-16 Ekim haftası burç yorumları

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri Ay Kova burcunda ilerleyecek, böylece haftaya orijinal fikirlerle başlayabilir, bu fikirleri hayata geçirebilmek için girişimlerde bulunabiliriz

Ruh halimiz çılgın ya da asi olabilir, gerginliklere karşı dikkatli olmak gerekebilir. Ay Kova burcundayken mor fazla enerjimizi dengeleyebilir. Perşembe ve cuma günleri Ay Balık burcunda ilerleyecek ve her konuda çok hassas olacağız. Duygusal bir ruh hali içinde olabilir, sevdiklerimizin sorunlarıyla daha yakından ilgilenebilir ve fedakarlıklar yapabiliriz.

Ay Balık burcundayken mor ve kırmızı renkleri enerjimizi dengeleyebilir. Hafta sonu ise Ay Koç burcunda olacak ve yeni girişimler için içimizde güçlü bir heyecan duyacağız. Hafta sonu hayatımızdaki gizli bir konu ortaya çıkabilir ya da belirsiz olan bir şey netleşebilir.

Pazar sabahı Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay sonrası aklımızdaki şeyleri daha kolay hayata geçirebilir ve yeni başlangıçlar yapabiliriz. Ay Koç burcundayken kırmızı rengi enerjimizi ve çekiciliğimizi arttırabilir.

ŞANSLI BURÇLAR

TERAZİ, KOVA, İKİZLER, BAŞAK, AKREP, BALIK


KOÇ: Yeni bir ilişkiye ya da ortaklığa başlayabilir, hayatınıza yeni girecek olan partnerle birlikte planlarınızı artık ona göre yapabilirsiniz.



BOĞA: Maddi konular gündeminizde olabilir, eşiniz ya da sevgilinizle borç-alacak konuları yüzünden sorun yaşayabilir, bir konuda bitiş yaşayabilirsiniz.


İKİZLER: Bir seyahat planı yapabilir ya da yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Yeni yerler ve yeni insanlar size iyi gelebilir.


YENGEÇ: Yasal bir konuyla uğraşmanız gerekebilir, uzun zamandır sizi meşgul eden bir konuysa artık çözüme kavuşabilirsiniz.


ASLAN: Yeni kariyer fırsatıyla karşılaşabilir ve büyük bir iş yoğunluğunun içine girebilirsiniz. Bu dönem çok çalışmanız gerekebilir.


BAŞAK: Dostlarınızla güzel planlar yapabilir ve sevildiğinizi hissedebilirsiniz. Yeni bir arkadaşınız olabilir, ayrıca aşk hayatınızda da güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.


TERAZİ: Kendinizi çok enerjik hissedebilir, tam anlamıyla hayatınızda bir yenilenme yaşayabilirsiniz. Fiziğinizde değişiklikler yapabilir, çevrenizi de değiştirebilirsiniz.


AKREP: Maddi konularda çok şanslı olacağınız bu dönem çok fazla kazançlı çıkabilir, alacaklarınızı alabilir hatta yeni maddi fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.


YAY: İletişim dünyanızda büyük bir canlanma olabilir, çok fazla konuşmanız ya da yazışma yapmanız gerekebilir.


OĞLAK: Yakın akraba ve kardeşlerinizden fayda görebileceğiniz bu dönemde, önemli ve yeni bir anlaşma imzalayabilirsiniz.


KOVA: Evinizin içinde büyük bir değişiklik yaşayabilirsiniz, taşınma ya da evi yenileme için güzel bir zamanda olacaksınız. Evinizin içinde alıştığınız bazı şeylerden vazgeçebilirsiniz.


BALIK: Aşk hayatınızda yeni bir heyecan sizi bekliyor, aşık olabilir ve ayaklarınız yerden kesilebilir. Eğer aşkta çok üzüldüyseniz sizi mutlu edecek kişi karşınıza çıkabilir.

Haberin Devamı