Astroloji Mine Ayman'dan 12-18 Haziran haftası burç yorumları

Mine Ayman'dan 12-18 Haziran haftası burç yorumları

Paylaş
Mine Ayman'dan 12-18 Haziran haftası burç yorumları

Merhaba, haftaya Ay’ın Oğlak burcundaki etkisi ile kararlı ve hırslı bir başlangıç yapabilir, kendimizi yoğun bir şekilde iş hayatıma verebiliriz. Geleceğimizi ve ailemizi daha fazla düşünebilir ve onlar için yatırım yapabiliriz

Ay Oğlak burcundayken gece mavisi ve siyah renkleri enerjimizi dengeleyebilir.

Salı, çarşamba ve perşembe günleri Ay Kova burcunda ilerleyecek ve enerjimiz artacak. Orijinal fikirleri hayata geçirebilir ve yenilenebiliriz. Dostlarla vakit geçirmek için de güzel bir gün olabilir. Ay Kova’dayken mor rengi fazla enerjimizi dengeleyebilir.

Cuma ve cumartesi Ay Balık burcunda olacak. Duygusal olabilir ve geçmiş anılara özlem duyabiliriz. Sevdiğimiz kişiye jestler yapıp romantik bir gün geçirebiliriz. Ay Balık burcundayken mor ve kırmızı renkleri enerjimizi arttırabilir.

16 Haziran Cuma saat 14:10 itibariyle hayaller gezegeni Neptün Balık burcunda geri hareketine başlayacak ve bu durum 22 Kasım’a kadar devam edecek. Bu dönemde eski hayallerimize yoğunlaşabilir ve onları gerçekleştirmek için uğraşabiliriz.

Ayrıca eski hayal kırıklıklarımızla da yüzleşmemiz gerekebilir ve onlara çözümler bulmak için karşımıza kaçırdığımız fırsatlar yeniden çıkabilir.

Pazar günü ise Ay Koç burcunda ilerleyecek ve enerjimiz artacak. Aklımıza estiği gibi davranabilir ve yeni şeyler deneyimleyebiliriz. Yeni başlangıçlar için uygun günlerde olacağız. Ay Koç burcundayken kırmızı rengi enerjimizi ve çekiciliğimizi arttırabilir.

ŞANSLI BURÇLAR

TERAZİ, KOVA, İKİZLER, BOĞA, BAŞAK, OĞLAK

BURÇ ŞARKILARI

KOÇ: ERKAN GÜLERYÜZ – ŞİRA YILDIZI


BOĞA: HANDE YENER – BAKCAZ ARTIK


İKİZLER: ERSAY ÜNER – TATLIM TATLIM


YENGEÇ: SİNAN AKÇIL FT. SERDAR ORTAÇ – YÜZYILIN AŞKI


ASLAN: TUFAN – SEVDA HİKAYESİ


BAŞAK: YAŞAR – NARA


TERAZİ: SEZEN AKSU – İHANETTEN GERİ KALAN


AKREP: OKAY BARIŞ – BETER OL


YAY: TUĞBA YURT – DESTUR


OĞLAK: OZAN ÜNLÜ – BEN ÖLÜRSEM


KOVA: MURAT GÜNEŞ – KALP FARKIYLA


BALIK: GÖKÇE – ARMAĞAN

Haberin Devamı