Astroloji Mine Ayman'dan 12-18 Şubat haftası burç yorumları

Mine Ayman'dan 12-18 Şubat haftası burç yorumları

Paylaş
Mine Ayman'dan 12-18 Şubat haftası burç yorumları

Haftaya Ay’ın Oğlak burcundaki etkisi ile ciddi bir başlangıç yapıyoruz

Gündemimizdeki konular aile, iş ve para odaklı olabilir, geleceğimizi daha fazla düşünmeye başlayabiliriz. Düşüncelerimiz ciddileşebilir, önemli konulara yoğunlaşarak ailemizi ve geleceğimizi daha fazla düşünüp plan yapabiliriz.

Yatırım yapmak isteyebilir ve maddi fırsatlar yakalayabiliriz. Bu etki Salı günü de devam edecek. Ay Oğlak burcundayken gece mavisi ve siyah renkleri enerjimizi dengeleyebilir.

Aşk gezegeni Venüs artık Balık burcunda ilerlediği için 7 Mart’a kadar devam edecek olan bu dönemde daha duygusal, hassas ve yardımsever olabilir, geçmiş anılara özlem duyarak tekrar o günlere dönmek için girişimlerde bulunabiliriz. Sevdiklerimizin sorunlarıyla daha fazla ilgilenebilir ve sevgimizi daha fazla gösterebiliriz.

Çarşamba ve Perşembe günleri Ay Kova burcunda ilerleyecek. Aklımızdaki orijinal fikirleri hayata geçirmek için yeni girişimlerde bulunabiliriz. Hareket halinde olabilir ve sevdiklerimizle keyifli zamanlar geçirebiliriz. Aklımıza orijinal ve çılgın fikirler gelebilir, teknolojiyle ilgili konulara yoğunlaşabiliriz. Ay Kova burcundayken mor rengi fazla enerjimizi dengeleyebilir.

Perşembeyi cumaya bağlayan gece Kova burcunda Güneş Tutulması gerçekleşecek, hepimizin hayatında sürpriz ve ani bir gelişme yaşanabilir, hayatımızla ilgili yeni bir başlangıç yapabiliriz. Özellikle burcu ya da yükseleni Kova, Aslan, Akrep ve Boğa olanlar bu dönemde çok önemli bir gelişme yaşayabilirler. Cuma ve hafta sonu Ay Balık burcunda ilerleyecek, her konuda hassas olabilir ve duygusal davranabiliriz. Sezgilerimiz güçlü olabilir ve mistik konular ilgimizi çekebilir.

Geçmişi düşünebilir ve anılarda yolculuk yaparak özlem duyduğumuz günleri hatırlayabiliriz. Romantik, yardımsever ve sezgisel olabiliriz. Rüyalarımızda önemli mesajlar alabilir ve içimize doğan şeyler gerçekleşebilir.

Din, felsefe ve astroloji gibi derin konulara yoğunlaşabiliriz. Ay Balık burcundayken mor ve kırmızı renkleri enerjimizi arttırabilir.

Pazar günü itibariyle Merkür ve Güneş de Balık burcunda ilerlemeye başlayacak, çok duygusal olacağımız ve hislerimizle hareket edeceğimiz bir dönemde olacağız.

ŞANSLI BURÇLAR

BALIK, AKREP, YENGEÇ, BOĞA, BAŞAK, OĞLAK

BURÇ ŞARKILARI

KOÇ: BURAY – SAHİDEN


BOĞA: ELÇİN SANGU FT. BARIŞ ARDUÇ – BU SU HİÇ DURMAZ


İKİZLER: AYLİN COŞKUN – SİNSİRELLA


YENGEÇ: DEEPERISE FT. JABBAR – RAF


ASLAN: FERHAT GÖÇER – SEN ELİMDEN TUT


BAŞAK: FONDİP – YARA


TERAZİ: HADİSE – SIFIR TOLERANS


AKREP: GÜLBEN ERGEN – YANSIN BAKALIM


YAY: MURAT MOR – BENDEN ADAM OLMAZ


OĞLAK: OZAN DOĞULU FT. HANDE ÜNSAL – DERDİM ÇOK



KOVA: SİMGE – ÜZÜLMEDİN Mİ


BALIK: ÖMÜR GEDİK – GÖZYAŞLARIM ANLATIR

Haberin Devamı