Astroloji Mine Ayman'dan 14-20 Ağustos haftası burç yorumları

Mine Ayman'dan 14-20 Ağustos haftası burç yorumları

Paylaş
Mine Ayman'dan 14-20 Ağustos haftası burç yorumları

Merhaba, haftaya Ay’ın Boğa burcundaki etkisi ile inatçı bir ruh hali içinde başlayabilir, kafamıza taktığımız konularda ısrarcı olabiliriz

Salı günü de bu etki devam edecek, aynı zamanda Merkür retrosu da Başak burcunda başladığı için, eski sorunlu konularla yeniden karşılaşabilir ve çözmek için uğraşabiliriz. Ay Boğa burcundayken kırmızı ve turuncu renkleri enerjimizi arttırabilir.

Çarşamba ve perşembe günleri Ay İkizler burcunda ilerleyecek ve iletişim dünyamız canlanacak. Ay İkizler burcundayken turuncu enerjimizi arttırabilir. Bu günlerde çok fazla yazışma ve konuşma yapabiliriz ama Merkür retrosu başladığı için iletişimle ilgili her konuya önümüzdeki bir ay boyunca çok dikkat etmeliyiz. Hatalara ve yanlış anlamalara açık günlerdeyiz, yeni kararlar ve başlangıçlar için 1 ay sonrayı beklememiz faydalı olacaktır.

Cuma ve cumartesi günleri Ay Yengeç burcunda olacak, evimizle ve ailemizde ilgilenebilir, sevdiklerimizin sorunlarını çözmekle uğraşabiliriz. Ay Yengeç burcundayken sarı, beyaz ve gri renkleri enerjimizi dengeleyebilir.

Pazar günü ise Ay Aslan burcunda ilerleyecek ve enerjimiz artacak, kendimizle daha fazla ilgilenebilir ve keyfimize bakıp dinlenmek isteyebiliriz. Ay Aslan burcundayken altın sarısı çekiciliğimizi ve enerjimizi arttırabilir.

ŞANSLI BURÇLAR

İKİZLER, TERAZİ, KOVA, KOÇ, YAY, ASLAN

BURÇ ŞARKILARI

KOÇ: ALEYNA TİLKİ – SEN OLSAN BARİ


BOĞA: ATİYE – ZAMANSIZ AŞKLAR


İKİZLER: AYŞE HATUN ÖNAL – BEYAZ ATLETLİ


YENGEÇ: BERKSAN – AŞKA


ASLAN: EDİS – ÇOK ÇOK


BAŞAK: GÜLŞEN FT. OZAN ÇOLAKOĞLU – BÜYÜK HATIRIN VAR


TERAZİ: AYŞEGÜL COŞKUN – DUVARDAKİ GÜLÜŞLER


AKREP: KAYRA – AŞK TAAMMÜDEN


YAY: ERKAN GÜLERYÜZ – GEL BARIŞALIM ARTIK


OĞLAK: TARKAN – YOLLA


KOVA: SEZEN AKSU – MANİFESTO


BALIK: HANDE YENER – BAKCAZ ARTIK

Haberin Devamı