Astroloji Mine Ayman'dan 15-21 Mayıs haftası burç yorumları

Mine Ayman'dan 15-21 Mayıs haftası burç yorumları

Paylaş
Mine Ayman'dan 15-21 Mayıs haftası burç yorumları

Merhaba, haftaya Ay’ın Oğlak burcundaki etkisi ile hırslı ve kararlı bir başlangıç yapabilir, aklımıza koyduğumuz şeyi hayata geçirmek için inatçı bir ruh hali içinde olabilir. Bu etki salı günü de devam edeceği için iş ve hedef odaklı olabiliriz.

Ay Oğlak burcundayken gece mavisi ve siyah enerjimizi dengeleyebilir.

Salı günü itibariyle artık iletişim gezegeni Merkür Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak, düşüncelerimizde daha kararlı ve sabit olabilir, bazı şeyleri ağırdan almak isteyebiliriz.

Çarşamba ve perşembe günleri Ay Kova burcunda ilerleyecek ve enerjimiz artacak. Aklımıza gelen orijinal fikirleri hayata geçirebilir, çılgın ya da asi bir ruh hali içinde olabiliriz. Ani sinir patlamalarına karşı dikkatli olmak gerekebilir. Ay Kova burcundayken mor rengi fazla enerjimizi dengeleyebilir.

Cuma ve hafta sonu ise Ay Balık burcunda ilerleyecek, ruh halimiz duygusal ve hassas olabilir. Geçmiş anılara özlem duyabilir ve özlediğimiz kişilerle iletişime geçebiliriz. Romantik ve fedakar olabilir, sevdiklerimize jestler yapabiliriz. Ay Balık burcundayken mor ve kırmızı renkleri enerjimizi dengeleyebilir.

Pazar günü itibariyle Güneş artık İkizler burcunda ilerlemeye başlayacak ve bir ay boyunca iletişim dünyamız çok canlı olacak. Birçok görüşme ve anlaşma yapabileceğimiz bu ay, kararsızlıklara karşı dikkatli olmamız gerekebilir.

BURÇ ŞARKILARI

KOÇ:
ERKAN GÜLERYÜZ – ŞİRA YILDIZI


BOĞA: HANDE YENER – SEVİYORSUN


İKİZLER: ÖZGÜN – GELMİYOR MUSUN?


YENGEÇ: ROBER HATEMO – GİDEN CANDAN GİDİYOR



ASLAN: TUFAN – SEVDA HİKAYESİ


BAŞAK: TUĞBA YURT – DESTUR


TERAZİ: HARUN KOLÇAK FT. TAN TAŞÇI – GİTME SEVİYORUM


AKREP: GÜLŞEN – HER GECE


YAY: ERSAY ÜNER – TATLIM TATLIM


OĞLAK: BİLAL SONSES – İKİ KELİME


KOVA: ÇELİK – YERLERDEYİM


BALIK: EMRAH KARADUMAN FT. ALEYNA TİLKİ – CEVAPSIZ ÇINLAMA

Haberin Devamı