Astroloji Mine Ayman'dan 16-22 Ekim haftası burç yorumları

Mine Ayman'dan 16-22 Ekim haftası burç yorumları

Paylaş
Mine Ayman'dan 16-22 Ekim haftası burç yorumları

Merhaba, bu hafta pazartesi ve salı günleri Ay Başak burcunda ilerleyecek; çok titiz olabilir ve yarım kalan işleri tamamlayabiliriz. İş toplantıları için uygun günlerde olacağız, yeni anlaşmalar yapabiliriz

Sağlık kontollerimizi yaptırmak için de uygun günlerdeyiz, detaylı araştırma yaptırabiliriz. Ay Başak burcundayken sarı ve yeşil renkleri enerjimizi dengeleyebilir.

17 Ekim Salı 10:58 itibariyle iletişim gezegeni Merkür Akrep burcunda ilerlemeye başlayacak, bu dönemde ruh halimiz gizemli ve kuşkucu olabilir, gizli işler gündemimizde olabilir.

Çarşamba ve perşembe günleri Ay Terazi burcunda ilerleyecek, ilişkilerimizi güçlendirmek için elimize güzel fırsatlar geçebilir. Çok sosyal olabilir ve sevdiklerimizle keyifli zamanlar geçirebiliriz. Kişisel bakımımızla ilgilenebilir ve güzellikle ilgili her alanda kendimize vakit ayırabiliriz.

19 Ekim Perşembe saat 22:13'de Terazi burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile birlikte bir ilişkimiz güçlenebilir ve netleşebilir, yeni bir ilişki ya da ortaklıkla ilgili başlangıç için kendimizi hazır hissedebiliriz. Ay Terazi burcundayken pembe ve yeşil renkleri pozitif enerjimizi arttırabilir.

Cuma ve hafta sonu Ay tutkulu ve hırslı Akrep burcunda ilerleyecek, aklımıza koyduğumuz bir şeyi gerçekleştirmek için harekete geçebiliriz. Aşırı kıskançlık ve sinire karşı dikkatli olmamız gerekebilir. Ay Akrep burcundayken yeşil ve mavi renkleri fazla enerjimizi dengeleyebilir.

22 Ekim Pazar saat 21:28 itibariyle mücadele gezegeni Mars Terazi burcunda ilerlemeye başlayacak, bu dönemde ilişkilerimizle ilgili ani tartışmalara karşı dikkatli olmamız gerekebilir. Özellikle burcu ya da yükseleni Terazi olanlar yeni ve cesur girişimlerde bulunabilirler.

ŞANSLI BURÇLAR

TERAZİ, KOVA, İKİZLER, KOÇ, ASLAN, YAY

BURÇ ŞARKILARI

KOÇ: ÇINARA – KANDIRAMAZSIN


BOĞA: HANDE YENER – BENDEN SONRA


İKİZLER: GÜLŞEN FT. OZAN ÇOLAKOĞLU – BÜYÜK HATIRIN VAR


YENGEÇ: ALEYNA TİLKİ – SEN OLSAN BARİ


ASLAN: MERVE KÜÇÜKAYTEKİN – ÇORBA


BAŞAK: ONURR – DERVİŞ


TERAZİ: TUĞBA YURT – İNCEDEN İNCEDEN


AKREP: MURAT DALKILIÇ FT. OĞUZHAN KOÇ – AŞİNAYIZ


YAY: EDİS – ÇOK ÇOK


OĞLAK: OKAY BARIŞ – BETER OL


KOVA: SEZEN AKSU – MANİFESTO


BALIK: ANIL ÖZCAN - GİTME

Haberin Devamı