Astroloji Mine Ayman'dan 16-22 Nisan haftası burç yorumları

Mine Ayman'dan 16-22 Nisan haftası burç yorumları

Paylaş
Mine Ayman'dan 16-22 Nisan haftası burç yorumları

Merhaba, haftaya Koç burcunda gerçekleşen Yeni Ay etkisi ile başlıyoruz. Hayatımızla ilgili yeni ve önemli bir karar alabilir, önümüzdeki günlerde bu kararı gerçekleştirmek için harekete geçebiliriz. Artık Merkür retrosu da bittiği için beklediğimiz haberler gelmeye başlayabilir ve işlerimiz hızlanabilir

Yeni bir işe başlamak, yeni bir ilişki için adım atmak, taşınmak, evlenmek, yeni bir eğitime ya da spora başlamak için özellikle 23 Nisan sonrası olumlu etkiler altında olabiliriz. Pazartesi günü öğle saatlerinde Ay Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak ve inatçı bir ruh hali içinde olacağız, bu etki Salı ve Çarşamba günleri de devam edebilir. Bu günlerde bencil olabilir, çıkarlarımızı daha fazla düşünebilir, konfora ve lükse düşkün olabiliriz. İştahımız da artacağı için aşırı yeme içmeye dikkat etmemiz faydalı olabilir.

Ay Boğa burcundayken kırmızı, turuncu ve mercan renkleri enerjimizi arttırabilir. 18 Nisan Çarşamba itibariyle disiplin ve karma gezegeni Satürn Oğlak burcunda geri hareketine başlayacak ve bu dönem 6 Eylül’e kadar devam edecek.

Bu süreçte özellikle Aralık ve Ocak aylarında yaşadığımız bir sıkıntı yeniden karşımıza çıkabilir ve bir sınavla yüzleşmek zorunda kalabiliriz.

Perşembe ve Cuma günleri Ay İkizler burcunda ilerlemeye başlayacak ve iletişim dünyamız hızlanacak, beklediğimiz haberler gelebilir ve önemli yazışma ya da konuşmalar yapabiliriz. Ay İkizler burcundayken turuncu rengi pozitif enerjimizi arttırabilir.

20 Nisan itibariyle Güneş artık Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak ve 21 Mayıs’a kadar sürecek olan bu dönemde maddi konular ve konforumuz daha fazla gündemimizde olacak. Yine bu dönemde güzelliğimizle daha fazla ilgilenebilir ve kendimize daha fazla özen gösterebiliriz.

Yine bu dönemde tembelliğe ve kilo alımına karşı da dikkatli olmamız gerekebilir. Hafta sonu Ay Yengeç burcunda ilerleyecek ve ana konularımız aile, ev ve çocuklar olacak. Sevdiklerimizle daha fazla ilgilenebilir ve onların sorunlarına yardımcı olabiliriz.

Ay Yengeç burcundayken turuncu, sarı, beyaz ve gümüş renkleri enerjimizi arttırabilir.

22 Nisan Pazar akşamı itibariyle dönüşüm gezegeni Plüton Oğlak burcunda geri hareketine başlayacak, 1 Ekim’e kadar sürecek olan bu dönemde hayatımızın bir alanıyla ilgili hesaplaşma ve tamamlanma yaşayabiliriz.

ŞANSLI BURÇLAR

BOĞA, BAŞAK, AKREP, YENGEÇ, BALIK, KOÇ

BURÇ ŞARKILARI

KOÇ: MUTLU GENÇ – ŞİMDİ ONLAR DÜŞÜNSÜN


BOĞA: MERVE KÜÇÜKAYTEKİN – NEYE YARAR


İKİZLER: MABEL MATİZ – ÖYLE KOLAYSA


YENGEÇ: FERHAT GÖÇER – SEN ELİMDEN TUT


ASLAN: BARTWO PROJECT FT. EROL ÖZDAMAR – HALİMİZ DUMAN


BAŞAK: ELÇİN SANGU FT. BARIŞ ARDUÇ – BU SU HİÇ DURMAZ


TERAZİ: ALEYNA TİLKİ – SEN OLSAN BARİ


AKREP: HADİSE – SIFIR TOLERANS


YAY: SİNAN AKÇIL FT. MELDA GÜRBEY – DEMESİNLER


OĞLAK: OĞUZHAN KOÇ – VERMEM SENİ ELLERE


KOVA: ERSAY ÜNER – İKİ AŞIK


BALIK: FONDİP – YARA

Haberin Devamı