Astroloji Mine Ayman'dan 17-23 Ekim haftası burç yorumları

Mine Ayman'dan 17-23 Ekim haftası burç yorumları

Paylaş
Mine Ayman'dan 17-23 Ekim haftası burç yorumları

Merhaba, pazartesi ve salı Ay Boğa burcunda ilerleyecek ve düşüncelerimizde sabit fikirli olacağız, fikir çatışmalarına ve inatlaşmalara dikkat!

İştahımızın da çok artacağı bu günlerde kilo alabiliriz! Ay Boğa burcundayken kırmızı ve turuncu renkleri enerjimizi arttırabilir. 18 Ekim Salı sabah 10:00 itibariyle aşk gezegeni Venüs artık Yay burcunda ilerlemeye başlayacak ve burcu ya da yükseleni Yay olanların şansı ve çekiciliği artacak.

Bu hafta çarşamba ve perşembe günleri Ay İkizler burcunda ilerleyecek ve iletişim dünyamız hızlanacak. Çok fazla haber alabiliriz ama yalan haberlere dikkat etmemiz gerekebilir, her duyduğumuza inanmayalım! Ay İkizler'deyken turuncu rengi pozitif enerjimizi arttırabilir.

19 Ekim Çarşamba günü mücadele gezegen Mars dönüşüm gezegeni Plüton ile Oğlak burcunda kavuşacak! Bu hafta hepimizin hayatını etkileyecek bir gelişme yaşayabilir ve bir konuda büyük bir dönüşüm yaşayabiliriz. Özellikle maddi konularda yeni gelişmeler yaşayabiliriz.

Cuma ve cumartesi ise Ay Yengeç burcunda ilerleyecek, güvenlikle ilgili her konu gündemimizde olabilir. Ailemizle ve sevdiklerimizle ev ortamında ya da huzur bulduğumuz ortamlarda vakit geçirmeyi tercih edebiliriz.Ay Yengeç burcundayken beyaz, gümüş ve sarı renkleri enerjimizi dengeleyebilir.


ŞANSLI BURÇLAR

YAY, KOÇ, ASLAN, BOĞA, TERAZİ, KOVA

KOÇ: İş hayatınızda sürpriz bir gelişme yaşayabilir ve beklenmedik bir durumla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınız da hassas olabilir, sağlık kontollerinizi ihmal etmemelisiniz.



BOĞA: Maddi konularda özellikle eşinizle ya da ortağınızla sorun yaşayabilir, borç-alacak konuları yüzünden kopma noktasına gelebilirsiniz.



İKİZLER: Ani bir kararla bir seyahate çıkabilir, yeni bilgiler öğrenmek için girişimde bulunabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilir ve hareket halinde olabilirsiniz.



YENGEÇ: Yasal konularda şanslı olabilir, uzun zamandır beklediğiniz bir haberi alıp kedinizi daha güvende ve güçlü hissedebilirsiniz.



ASLAN: Kariyerinizde canlanma yaşayabilir, yeni bir iş fırsatıyla karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde sorumluluklarınız artabilir.



BAŞAK: Yeni bir çevreye girebilir, yeni ve güçlü dostluklar kurabilirsiniz. Önemli insanlardan destek görebilirsiniz.



TERAZİ: Sizin için önemli olan ve uzun süredir sürüncemede kalan bir konu artık sonlanabilir, bir bitiş ya da tamamlanma yaşayabilir, sıkıntı veren bir konudan kurtulabilirsiniz.



AKREP: Maddi manevi her konuda çok şanslı olabilir ve güzel bir kazanç elde edebilirsiniz. Karşınıza hem aşk hem de iş fırsatı çıkabilir.



YAY: İletişim dünyanızın canlanacağı bu hafta ön plana çıkabilir ve önemli bir anlaşma imzalayabilirsiniz.



OĞLAK: Akrabalarınızla ya da kardeşlerizle ilgilenmeniz gerekebilir, onlarla bir projeyi hayata geçirmek için görüşmeler yapabilirsiniz.



KOVA: Ev hayatınızda büyük bir değişim sizi bekliyor, evinizi taşıyabilir ya da içinde önemli değişiklikler yapabilirsiniz. Ailenizle de daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir.



BALIK: Aşk hayatınızda güzel ve sürpriz bir gelişme sizi bekliyor, güzel bir heyecan yaşayabilir ve hoşlandığınız kişiyle keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.


Haberin Devamı