Astroloji Mine Ayman'dan 18-24 Eylül haftası burç yorumları

Mine Ayman'dan 18-24 Eylül haftası burç yorumları

Paylaş
Mine Ayman'dan 18-24 Eylül haftası burç yorumları

Merhaba, haftaya Ay’ın Başak burcundaki etkisi ile titiz ve detaycı bir başlangıç yapabilir, yarım kalan işleri tamamlayabiliriz. Salı ve çarşamba günleri de Ay Başak burcunda ilerleyeceği için haftaya iş odaklı başlayabilir ve çok fazla çalışabiliriz

Çarşamba saat 08:30’da Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile birlikte hayatımızın bir alanında düzenleme ve temizlik yapabilir, bir konuda yeni bir sayfa açabiliriz. Aynı zamanda çarşamba günü itibariyle artık aşk gezegeni Venüs de Başak burcunda ilerlemeye başladığı için özellikle her türlü ilişkimizde yeni bir düzenleme yapabilir ve bundan sonra daha titiz davranabiliriz.

Yeni bir ilişkiye ya da iş hayatına başlayacaksak da daha seçici olup, ince eleyip sık dokuyabiliriz.

Bu Yeni Ay özellikle burcu ya da yükseleni Başak, Balık, Yay ve İkizler olanları daha fazla etkileyebilir ve bir yenilenme getirebilir. Ay Başak burcundayken sarı ve yeşil renkleri fazla enerjimizi dengeleyebilir.

Perşembe ve cuma günleri Ay Terazi burcunda ilerleyecek ve özellikle ilişkiler gündemimizde olacak. Her türlü ilişkimizi güçlendirmek ya da sorun varsa bitirmek için uygun günlerde olacağız. Daha sosyal olabilir ve sevdiklerimizle keyifli vakitler geçirebilir, kendimizle daha fazla ilgilenip güzelliğimiz için harcamalar yapabiliriz. Ay Terazi burcundayken pembe ve yeşil renkleri pozitif enerjimizi arttırabilir.

Perşembe gecesi 23:05 itibariyle artık Güneş Terazi burcunda ilerleyeceği için önümüzdeki bir ay boyunca hayatımızdaki ana konularımız ilişkiler, güzellik, sanat ve adalet olabilir. Hafta sonu ise Ay Akrep burcunda ilerleyecek ve tutkularımız ön planda olacak.

Aşırı hırs ve kıskançlığa karşı dikkatli olmamız gerekebilir. Sezgilerimiz güçlü olabilir ve derin konularda araştırmalar yapabiliriz. Ay Akrep burcundayken yeşil, turkuaz ve mavi renkleri fazla enerjimizi dengeleyebilir.

ŞANSLI BURÇLAR

BAŞAK, BOĞA, OĞLAK, TERAZİ, KOVA, İKİZLER

BURÇ ŞARKILARI

KOÇ: ÇINARA – KANDIRAMAZSIN


BOĞA: BERKSAN – AŞKA


İKİZLER: GÜLŞEN FT. OZAN ÇOLAKOĞLU – BÜYÜK HATIRIN VAR


YENGEÇ: OZAN DOĞULU FT. ECE SEÇKİN – SAYIN SEYİRCİLER


ASLAN: MERVE KÜÇÜKAYTEKİN – ÇORBA


BAŞAK: SEZEN AKSU – MANİFESTO


TERAZİ: OZAN ÜNLÜ – BEN ÖLÜRSEM


AKREP: HANDE YENER – BAKCAZ ARTIK


YAY: ERKAN GÜLERYÜZ – GEL BARIŞALIM ARTIK


OĞLAK: AYŞEGÜL COŞKUN – DUVARDAKİ GÜLÜŞLER


KOVA: AYŞE HATUN ÖNAL – BEYAZ ATLETLİ


BALIK: FERHAT GÖÇER – YAZ

Haberin Devamı