Astroloji Mine Ayman'dan 21-27 Ağustos haftası burç yorumları

Mine Ayman'dan 21-27 Ağustos haftası burç yorumları

Paylaş
Mine Ayman'dan 21-27 Ağustos haftası burç yorumları

Merhaba, hafta Ay’ın Aslan burcundaki etkisi ile iddialı bir başlangıç yapabilir ve istediğimiz bir konuda kendimizi cesur bir şekilde ortaya koyabiliriz. Saat 21:28’de Aslan burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması hepimizin hayatında yeni bir başlangıca işaret ediyor

Yaklaşık olarak 6 ay boyunca etkili olacak olan bu tutulma ile birlikte hayatımızın bir alanında yenilenme ve arınma yaşayabilir, güzel ve güçlü bir başlangıç yapabiliriz. Özellikle burcu ya da yükseleni Aslan, Kova, Akrep ve Boğa olanlar bu tutulmadan daha fazla etkilenebilirler. Ay Aslan burcundayken altın sarısı enerjimizi ve çekiciliğimizi arttırabilir.

Salı ve çarşamba günleri Ay Başak burcunda ilerleyecek, her konuda çok detaycı ve titiz olabiliriz. Yarım kalan işlerimizi tamamlamak ve sağlık kontrollerimizi yaptırmak için uygun günlerdeyiz. Ay Başak burcundayken sarı ve yeşil renkleri enerjimizi dengeleyebilir.

Perşembe ve cuma günleri Ay Terazi burcunda ilerleyecek, güzellik ve sanatla ilgili konulara yoğunlaşabilir, kendimizle daha fazla ilgilenebiliriz. Çok zevkli olacağımız için güzel şeyleri satın alabiliriz. Ay Terazi burcundayken pembe ve yeşil renkleri enerjimizi arttırabilir.

25 Ağustos Cuma saat 15:08 itibariyle disiplin gezegeni Satürn Yay burcunda düzgün hareketine başlayacak, hayatımızın bir alanında çözemediğimiz önemli bir sınavla uğraşmamız gerekebilir, özellikle burcu ya da yükseleni Yay olanların hayatında önemli bir gelişme yaşanabilir.

Satürn 20 Aralık’a kadar Yay burcunda ilerlemeye devam edecek, 20 Aralık sonrası özellikle burcu ya da yükseleni Yay, İkizler, Başak ve Balık olanlar hayatlarındaki bir sorundan kurtulabilecekler. Hafta sonu ise Ay Akrep burcunda ilerleyecek, çok tutkulu ve hırslı olabilir, aklımıza koyduğumuzu hayata geçirebiliriz. Ay Akrep burcundayken yeşil, turkuaz ve mavi renkleri fazla enerjimizi dengeleyebilir.

26 Ağustos Cumartesi saat 07:30 itibariyle aşk gezegeni Venüs Aslan burcunda ilerleyecek, özellikle burcu ya da yükseleni Aslan, Koç, Yay ve Kova olanlar her konuda çok şanslı olabilirler.

20 Eylül’e kadar Venüs Aslan burcunda olacak, bu dönemde harcamalarımız artabilir ve lüks olan şeylere daha fazla yönelebiliriz. Abartılı harcamalara karşı dikkatli olmamız gerekebilir.

ŞANSLI BURÇLAR

ASLAN, KOÇ, KOVA, İKİZLER, YENGEÇ, AKREP

BURÇ ŞARKILARI

KOÇ: MERVE KÜÇÜKAYTEKİN – ÇORBA


BOĞA: KUTSİ – YAPMA DEDİM SANA


İKİZLER: ONURR – DERVİŞ


YENGEÇ: GÜLŞEN FT. OZAN ÇOLAKOĞLU – BÜYÜK HATIRIN VAR


ASLAN: EDİS – ÇOK ÇOK


BAŞAK: EVVU – DOĞUM GÜNÜ


TERAZİ: ERKAN GÜLERYÜZ – GEL BARIŞALIM ARTIK


AKREP: KAYRA – AŞK TAAMMÜDEN


YAY: TARKAN – YOLLA


OĞLAK: AYŞEGÜL COŞKUN – DUVARDAKİ GÜLÜŞLER


KOVA: BETÜL DEMİR – KARABATAK


BALIK: OZAN DOĞULU FT. ECE SEÇKİN – SAYIN SEYİRCİLER

Haberin Devamı