Astroloji Mine Ayman'dan 23-29 Nisan haftası burç yorumları

Mine Ayman'dan 23-29 Nisan haftası burç yorumları

Paylaş
Mine Ayman'dan 23-29 Nisan haftası burç yorumları

Merhaba, haftaya Ay’ın Aslan burcundaki etkisi ile iddialı bir başlangıç yapabilir ve kendimizi cesur bir şekilde ortaya koyabiliriz...

Enerjimiz artabilir ve sosyal ortamlarda arkadaşlarımızla keyifli zaman geçirebiliriz. Yüce gönüllü olup etrafımızdaki insanlara jestler yapabiliriz.

Keyfimize çok düşkün olabilir ve isteklerimizin yapılması için çevremize baskı uygulayabiliriz, aşırı bencilliğe karşı dikkatli olmamız gerekebilir. Bu etkiler Salı günü de devam edecek. Ay Aslan'dayken altın sarısı enerjimizi ve çekiciliğimizi arttırabilir.

24 Nisan saat 19:40 itibariyle aşk gezegeni Venüs İkizler burcunda ilerlemeye başlayacak ve özel hayatımızla ilgili kafamız karışacak.

Bu dönemde iki kişi arasında kalabilir ve karar vermekte zorlanabiliriz. Her türlü aldatılmaya karşı dikkatli olmamız gereken bu güven vermeyen dönem 19 Mayıs’a kadar devam edecek.

Çarşamba ve Perşembe günleri Ay Başak burcunda ilerleyecek, bu günlerde daha çok iş hayatımıza yoğunlaşmak isteyeceğiz. Titiz ve detaycı olabilir, yarım kalan işlerimizi tamamlayabiliriz.

Hayatımızın bir alanında düzenleme ve temizlik yapabiliriz. Her konuda çok detaycı ve titiz olabiliriz. Yarım kalan işlerimizi tamamlamak ve sağlık kontrollerimizi yaptırmak için uygun günlerdeyiz.

Sağlık kontrollerimizi yaptırmak için de uygun günlerdeyiz, detaylı araştırma yaptırabiliriz. Ay Başak burcundayken sarı ve yeşil renkleri enerjimizi arttırabilir.

Cuma ve cumartesi Ay Terazi burcunda ilerleyecek, ilişkilerimiz gündemimizde olabilir, her türlü ilişkiyi güçlendirmek ya da sorun varsa tamamen bitirmek için uygun günlerde olacağız.

Daha sosyal olabilir ve sevdiklerimizle keyifli vakitler geçirebilir, kendimizle daha fazla ilgilenip güzelliğimiz için harcamalar yapabiliriz. Çok zevkli olacağımız için güzel şeyleri satın alabiliriz.

Kişisel bakımımızla ilgilenebilir ve güzellikle ilgili her alanda kendimize vakit ayırabiliriz. Ay Terazi burcundayken pembe ve yeşil renkleri pozitif enerjimizi arttırabilir.

Pazar ve pazartesi Ay Akrep burcunda ilerleyecek, çok tutkulu ve hırslı olabilir, aklımıza koyduğumuzu yapabiliriz.

Pazartesi 03:58’de Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay yüzünden hafta sonu gergin olabilir ve bir konuda tamamen aydınlanıp tamamlanma ya da bitiş yaşayabiliriz. Bu hafta sonu gizli şeyler ortaya çıkabilir ve buna göre hayatımızla ilgili yeni bir yol haritası belirleyebiliriz.

ŞANSLI BURÇLAR
İKİZLER, TERAZİ, KOVA, KOÇ, ASLAN, YAY

BURÇ ŞARKILARI

KOÇ: MERT KOÇAK – DEPRESYONDAYIM


BOĞA: TARKAN – ÇOK AĞLADIM


İKİZLER: BARTWO PROJECT FT. EROL ÖZDAMAR – HALİMİZ DUMAN


YENGEÇ: DERYA ULUĞ – NE MÜNASEBET


ASLAN: MUTLU GENÇ – ŞİMDİ ONLAR DÜŞÜNSÜN


BAŞAK: FERHAT GÖÇER – SEN ELİMDEN TUT


TERAZİ: AYDIN KURTOĞULU – SÖZ


AKREP: MERVE KÜÇÜKAYTEKİN – NEYE YARAR


YAY: SİMGE – ÜZÜLMEDİN Mİ


OĞLAK: SİNAN AKÇIL FT. MELDA GÜRBEY – DEMESİNLER


KOVA: EMRE ERDAL FT. MURAT YAPRAK – 40 DERECE


BALIK: ERSAY ÜNER – İKİ AŞIK


Haberin Devamı