Astroloji Mine Ayman'dan 24-30 Ekim haftası burç yorumları

Mine Ayman'dan 24-30 Ekim haftası burç yorumları

Paylaş
Mine Ayman'dan 24-30 Ekim haftası  burç yorumları

Haftaya Ay’ın Aslan burcundaki etkisi ile enerji dolu ve keyfimize düşkün bir şekilde başlayabilir, sevdiklerimize jestler yapabiliriz. Lükse ola ihtiyacımız artabilir ve bu yüzden çok fazla para harcayabiliriz!

Ay Aslan burcundayken altın sarısı enerjimizi ve çekiciliğimizi arttırabilir.

Pazar günü itibariyle artık Akrep burcunda ilerlemeye başlayan Güneş, burcu ya da yükseleni Akrep olanların öne çıkmasını ve dikkat çekmesini sağlayabilir. Bu bir aylık Akrep burcu döneminde hayatımızın bir alanında çok fazla derinlere inebilir ve büyük bir dönüşüm yaşayabiliriz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri Ay Başak burcunda olacak ve çalışma enerjimiz artacak.

Bu günlerde yarım kalan işlerimizi tamamlayabilir ve detay gerektiren işlere başlayabiliriz. Ay Başak burcundayken sarı ve yeşil renkleri enerjimizi dengeleyebilir. Cuma ve cumartesi günleri ise Ay Terazi burcunda ilerleyecek, güzellik ve uyuma olan ihtiyacımız artacak.

Kendimizle daha fazla ilgilenebilir, kişisel bakımlarımızı yaptırabilir ve zevkli alışverişler için harcamada bulunabiliriz. Sosyal olmak ve arkadaşlarla vakit geçirmek için de güzel günlerde olabiliriz. Ay Terazi burcundayken pembe ve yeşil renkleri pozitif enerjimizi arttırabilir.

ŞANSLI BURÇLAR

AKREP, YENGEÇ, BALIK, BOĞA, BAŞAK, OĞLAK


KOÇ: Aşk hayatınızda hızlı gelişmeler sizi bekliyor, beklenmedik haberler alıp heyecanlanabilirsiniz.



BOĞA: Maddi anlamda çok şanslı olabilir ve güzel bir kazanç elde edebilirsiniz. Yeni bir şeylere sahip olmak için harekete geçebilirsiniz.



İKİZLER: Verdiğiniz bir sözü tutmayı unuttuğunuz için bir sorun yaşayabilir ve birine karşı mahcup duruma düşebilirsiniz.



YENGEÇ: Çok istediğiniz ama kararsız kaldığınız bir şeyi artık satın alabilir ve aldığınız şeyden çok memnun kalabilirsiniz.



ASLAN: Güzel bir iş teklifi ile karşı karşıya kalabilir, yaptığınız işle yeni iş arasında seçim yapmakta oldukça zorlanabilirsiniz, iyi düşünmelisiniz.



BAŞAK: Şüphe duyduğunuz bir insanla ilgili ne kadar da haklı olduğunuzu anlayacağınız ani bir olay yaşayabilirsiniz.



TERAZİ: Hayal gücünüz çok güçlü olabilir ve bazı şeyleri çok abartabilirsiniz. Yanlış anlamalara karşı dikkatli olmalısınız.



AKREP: Sezgilerinizin her zamankinden daha güçlü olacağı bu hafta içinize doğanlar gerçek olabilir, eski biriyle telepati kurup yeniden iletişime geçebilirsiniz.



YAY: Sağlığınıza çok dikkat etmeniz gereken bu hafta, kontrollerinizi mutlaka yaptırmayı ihmal etmeyin. Sağlıklı yaşam için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.



OĞLAK: Ani ve sürpriz gelişmelerle dolu bir hafta sizi bekliyor, beklenmedik olaylar yaşayabilir ve yaşamınızda bir şeyi kökten değiştirebilirsiniz.



KOVA: Eski defterleri yeniden açabilir ve biriyle büyük bir hesaplaşma yaşayabilirsiniz. İçinizde ne varsa söyleyecek ve çok rahatlayacaksınız.


BALIK: Kendinizi çok yalnız ve sevgisiz hissedebilirsiniz. Gerçekten duygusal bağınız olan biriyle uzun uzun sohbet edip dertleşebilirsiniz.

Haberin Devamı