Mine Ayman Mine Ayman'dan 3 – 9 Ekim haftası burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

Mine Ayman'dan 3 – 9 Ekim haftası burç yorumları

Haberin Devamı

Pazartesi ve salı günleri Ay Akrep burcunda ilerleyecek ve son derece tutkulu olacağız. Aklımıza koyduğumuzu hayata geçirebilir, son derece hırslı ve ısrarcı olabiliriz. İlişkilerde gerginliklere ve kavgalara dikkat etmek gerekebilir. Kıskanç, sahiplenici ve kinci olabiliriz!

Ay Akrep burcundayken yeşil, turkuaz ve mavi renkleri fazla enerjimizi dengeleyebilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri ise Ay yay burcunda olacak ve sorumluluklarımız artacak. Yeni bir eğitime başlayabilir, yasal konularla ilgilenebilir ya da seyahat planı yapabiliriz.

Yeni insanlarla tanışabilir ve yeni yerler keşfedebiliriz. Ay Yay burcundayken mavi ve lacivert renkleri fazla enerjimizi dengeleyebilir. 7 Ekim Cuma itibariyle iletişim gezegeni Merkür artık Terazi burcunda ilerleyecek ve düşüncelerimiz güzelleşecek. Hayatımızın daha güzel ve uyumlu olması için girişimlerde bulunabilir, yeni insanlarla tanışıp ilişkilerimizi güçlendirebiliriz. Yeni bir ilişkiye başlamak için de kendimizi hazır hissedebiliriz. Burcu ve yükseleni Terazi olanlar bu dönemde fikirleriyle dikkat çekebilirler.

ŞANLI BURÇLAR
OĞLAK, BAŞAK, BOĞA, TERAZİ, KOÇ, İKİZLER



KOÇ: Enerjinizin artacağı bu hafta yeni girişimlerde başlayabilir, spora ya da yeni bir hobiyle ilgilenmeye başlayabilirsiniz.

BOĞA: Bu hafta uzun zamandır ısrarla istediğiniz bir şeyden artık vazgeçebilir, sabit ve eski düşüncelerinizden sıyrılıp yeni kararlar alarak hayatınıza devam edebilirsiniz.

İKİZLER: Yeni bir başlangıç için kendinizi hazır hissedebilir, yeni bir kariyer planını hayata geçirebilir ve kararınızla dikkat çekebilirsiniz.

YENGEÇ: Dostluklarınızı yeniden gözden geçirebilir, bazı insanları hayatınızdan tamamen çıkartabilirsiniz. Kendinizi yalnız hissedebilirsiniz.

ASLAN: Uzun bir yolculuğa çıkabilir ya da bunun için hazırlığa başlayabilirsiniz. Uzun zamandır istediğiniz bir şey bu yolculukla gerçekleşebilir.

BAŞAK: İş hayatınızda yenilenme yaşayabilir, yeni insanlarla iş yapmaya başlayabilirsiniz. Sorumluluklarınızın artacağı bu hafta kazancınızda da artış olabilir.

TERAZİ: Aşk hayatınızda güzel gelişmeler sizi bekliyor. Eğer yalnızsanız çok yakında kendinizi keyifli bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz.

AKREP: Sevdiğiniz kişiden çok güzel aşk sözcükleri ve itiraflar duyabilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz ve çok istediğiniz bir şey gerçekleşebilir.

YAY: Maddi konularda çok dikkatli olmanız gereken bu hafta evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Beklenmedik harcamalar canınızı sıkabilir.

OĞLAK: Ev hayatınızda değişiklikler sizi bekliyor, taşınma kararı alabilir ya da evinizin içini yenileyebilirsiniz. Yatırım yapmak için de uygun fırsatlar karşınıza çıkabilir.

KOVA: Yalnız kalmak isteyeceğiniz bu hafta herkesten uzaklaşıp bir nevi inzivaya çekilerek kendinizi dinleyebilir ve hayatınızın gidişatıyla ilgili çok önemli kararlar alabilirsiniz.

BALIK: Sağlıkla ilgili konular gündeminizde olabilir, aileniz içinde birinin sağlık sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir, stres ve aşırı yorgunluğa karşı dikkat edin!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder